maanantai 9. marraskuuta 2009

I just want to sleep.

Olen ihan törkeän väsynyt ja varmaan hieman kipeä myös. Kiroan jonkun jos mahatauti rantautuu tänne meille, sitten en kyllä ala... Vaikka toistaiseksi ainakin on vielä ihan hyvä olo. Pitää nyt katsoa miten tämä tässä kehittyy. 

Väsymystä pukkaa päälle rankalla kädellä. Eilen pääsin nukkumaan vasta joskus lähempänä kahtatoista vaikka kymmenen aikaan menin jo sänkyyn. x_x Tänään piti nousta kahdeksalta perumaan Tarun sairaala-aika. Tarulla kun on nuo rokotuskohdat vähän herkkänä, ja tänään olisi ollut käsien ja lonkan kontrolli, niin ajattelin että parempi perua kuin kiduttaa tyttöä kun kuitenkaan ei mistään akuutista asiasta tänään olisi ollut kyse siellä sairaalalla. Uusi aika tulee sitten postitse tässä jossakin vaiheessa. Voi kuulemma olla että aika menee sitten ensi kuulle mutta samapa tuo milloin sinne sitten hurauttaa, kunhan kaikki ollaan terveinä ja silleen. 


Toivottavasti tänään tulisi edes yksi tilaamistani kirjoista. Toivon toki että se olisi se yksi tietty, mutta saa nyt nähdä... Samaten alkaa pian ihmetyttää kenkieni kohtalo, tilauksen teosta ja maksusta kun on jo ainakin kuukausi ja lähetin tiedustelupostiakin viime viikolla mutta siihenkään ei olla vastattu. Uuden viestin laitan menemään tänään ja jos ei kenkiä tai viestiä kuulu ensi viikkoon mennessä niin mitähän hittoa minä sitten teen? :o

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

mistä tilasitkaan ne kengät?

Rouva Lypsy kirjoitti...

Navettajutut taitaa olla jo ainakin osa3:
Muutama vuosi sitten, otettiin kesällä lehmiä sisälle laitumelta. Anoppi käveli takakäytävää pitkin, kiireessä. Yllättäen hän lipesi ja lensi naama edellä kouruun. Kylkiluita taisi pari murtua.

Jälkeenpäin hän sanoi, että kun hän nosti katseensa käytävällä, siellä seisoi hänen edesmennyt äitinsä. Ja samassa hän lipesi kouruun.

Tässä syksyllä, oikeastaan loppukesällä anoppi oli lähdössä uudelta navetalta kotia, hän näki jonkun tummapukuisen ihmisen kävelevän navetan takana. Sitten tuo ihminen "hävisi" yhden äkin. Anoppi kiersi kaikki paikat sisältä ja ulkoa, mutta tyyppiä ei näkynyt missään. Kuka/ mikä lie ollut?

Seamrog kirjoitti...

Sellainen kuin Sexyheels.fi... Ihan asialliselta sivustolta vaikutti kyllä.

Seamrog kirjoitti...

Rouva Lypsy: Hui kamala. :s
Kukahan se hiippailija on ollut... Aika mahdoton arvata kyllä ainakaan jos ei ole itse sitä nähnyt...