perjantai 13. marraskuuta 2009

Ihan hiton hehkeää.

Joops. Eilen sain tekstiviestin Janin kerhon ohjaajalta että ryhmässä on ollut yksi sikainfluenssatapaus. Minulla itselläni on ollu nyt jo jonkin aikaa kurkku ihan kivan kipeä, mutta ei muuta oireita, ei edes kuumetta tai nuhaa. Jani oksensi aamuyöstä muutaman kerran, ja se oksennus oli ihan kummallista. Ei tullut kuin pelkkää läpinäkyvää nestettä vähän tai vaahtoa, vaikka Jani oli kyllä illalla syönyt jonkin verran. Nyt ei ole about kolmeen tuntiin enää oksentanut vaikka on juonut vettä ja maitoa ja ottanut vitamiinia, toivottavasti menis nyt tuolla ohi... Inhoan vatsatautia ja yleensäkin oksentamista, emetofoobikko kun olen. :( Meillä muilla ei ainakaan vielä ole ollut vatsatautioireita, enkä ole edes varma oliko tuo Janinkaan systeemi ihan virallista mahatautia. Hänellä ei ole vatsa ollut muuten sekaisin ainakaan vielä. Toivotaan ettei me muut saataisi mitään, tai jos saataisiin niin lievänä. Vaikka oli tuo Janinkin tauti lievä jos se tuolla vain meni ohi. Katsellaan nyt tilannetta. 
Toivottavasti ei nyt tultaisi kipeäksi senkään takia kun minun piti perkule mennä kauneusmessuille huomenna tai sunnuntaina. Tahtoisin niiiin kovasti käydä siellä... Jospa voimat olisivat suotuisat eikä me muut saataisikaan tartuntaa...


Aamukahvetta vetelen tässä ja taidan taas vajota mukavaan korituoliini tuonne keittiön puolelle kirjoittelemaan.

5 kommenttia:

Tuulenkuje kirjoitti...

Värittömästä oksennuksesta mulle tulee mieleen lima, josko Janilla ois ollu kurkussa limaa, joka ois aiheuttanu kakomisrefleksin ja sitä kautta oksennuksen?

Kurkkukipuun lämmintä vettä, jossa ripaus cayannepippuria - kurlataan. Samoin toimii suolavesi kurlauksessa. Myös timjamitee.

Rouva Lypsy kirjoitti...

D-vitamiimia influenssia vastaan. Toivon omasta puolestani lujaa, ettei teidän tarvitsisi sairastua sikatautiin, jo ihan Tarun takia.

Nuoremman poikani kouluterkkari mokasi poikani rokotuksen. Nyt hän on koulunsa ainoa rokottamaton. Joudun viemään hänet itse. x(

Seamrog kirjoitti...

Jep. Meillä onkin täällä vitamiinikuuri menossa, tungen koko perheelle koko ajan vitamiineja nassuun. :D

Miten se terveydenhoitaja sen rokotuksen mokasi? :o

Rouva Lypsy kirjoitti...

Jätti antamatta, eikä edes vaivautunut soittamaan minulle ennen sitä. Hän olisi pitänyt soittaa, eikä sooloilla. x( Tulikiveä tuli suusta sen jälkeen. Laitoin rikin katkuisen sähköpostin kyseiselle henkilölle.

Seamrog kirjoitti...

Ihan oikein teit! Olisi hänen kyllä pitänyt edes ilmoittaa!