sunnuntai 8. marraskuuta 2009

Jepjep että kävinpäs messuilla.

Niin ja siis ELMA-messut oli kyseessä. Mutta ensin esittelen teille eilisen kaupunkireissun yhden ostoksen joka unohtui esitellä. Tuoksuöly, Punainen Myrtti. Hintaa oli 5,80 € mutta koska äiti on kyseisessä liikkeessä töissä niin sai alennusta melkein puolet hinnasta eli eipä maksanut paljon mitään. 


Sitten tämän päivän messuhommiin.  Tällaisissa vermeissä hiihtelin siellä.
Paita Cybershop. 
Mekko Gina Tricot.
Polvisukat Morticia tms. 
Kengät H&M. 

Täytyy sanoa että olen erittäin ylpeä itsestäni. Nuo kengät olivat minulla jalassa kello kahdestatoista noin puoli kuuteen, ja suurin osa siitä ajasta oli kävelyä! Voi olla että jalat ovat aika mojovassa kunnossa yön jälkeen. Mutta oli se sen arvoista. 

Tuoksuöljyjä, tuoksut ovat siis Valkoapila, Lemmikki, Eucalyptus Menthol ja Kaneli. Viisi euroa kappale, aika lailla halvempaa kuin jos ostaisi jostain luontaistuotekaupasta ilman juurikin tuota messu-välikättä. Seinäpöllö. <3 Kympin maksoi, muistaakseni Haapaa. 

Kelttikorut.comilla oli siellä koju. Ja siinähän sitten kuolattiin tovi jos toinenkin... Noihinkin kolmeen upposi ihan hitosti rahaa, vaikka halvempia ne olivat silti kuin normaalisti joten pitihän tilaisuus nyt käyttää hyödyksi. Vasemmalta alkaen hinnat olivat seuraavat: 20€, 10€ ja 19€. Tuo keskimmäinen pöllö on sellainen mialialakoru vai miksikä niitä nyt sanotaan. Minulla oli joskus mielialasormus mutta se hajosi, ja noissa sormuksissahan taitaa kyllä olla se että se on lämpötilan mukaan miten se väri vaihtuu, mutta hauska ja kaunis silti. Vaihtaa aina väriä, ei ehkä kyllästy niin helposti. Vaikka ei minua saa pöllöihin kyllästymään kyllä muutenkaan kirveelläkään...

Antti Tuiskukin nähtiin livenä, ihkua! :D Se käveli metrin päästä minusta, oletteko te nyt kateellisia, sanokaa että olette. ;) Jaksettiin äidin kanssa katsoa huiman yhden kappaleen ajan (joka oli muuten Tyhjä Huone) ja sitten häivyttiin kiertelemään kojuja. Tulipahan nyt herra Tuisku kunnolla nähtyä, kun muutama vuosi takaperin kerran niin kova fani olin. Olisin muuten mennyt hakemaan nimmarin mutta sitten olisi koko messuaika mennyt jonotukseen, joten ei kiitos. Tuhlasin näemmä mielummin rahaa. Vaikka onko sekään niin yllättävää...

Nyt hiivin tästä kylppäriin pesemään make-upit pois ja sitten taidan laota sohvalle aromaterapia-kirja seuranani. Kirjoittelemisiin!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No täytyyhän Tuiskun näkemistä nyt vähän kadehtia... ;) Ihania koruja! :)

-eimii

Camilla kirjoitti...

Mulla on pari kuvaa pöllöistä, jotka saattaisi saada sut joko itkemään tai kuolaamaan rakkaudesta. Varpuspöllöstä kyse, eli semmoinen ihan piskuinen ihana tapaus!

Seamrog kirjoitti...

eimii: Kiitos! :)

Camilla: Joo, sä näytitkin ne kuvat mulle joskus. <: Oli kyllä vallattoman söpö. <3

Tuulenkuje kirjoitti...

Meillä on sama kuu, mutta onhan sama uskontokin. :)

Jalat on ihan kökkönä kun olin siellä kakkukeisarilla.