maanantai 16. marraskuuta 2009

Eilisen asu.
Tunika GT. 
Musta liivi GT.
Säärystimet H&M. 
Kengät Andiamo. 
Korut vähän mistä sattuu. 

Nuo kengät on tosi monta vuotta vanhat, ostin ne muistaakseni ollessani kasiluokalla. Enpä ole noita paljon käyttänyt, mutta eilen kaipasin jotain pitkävartista mutta kuitenkin matalakorkoista että pystyy ajamaan autoa ja noihin sitten päädyin. Täytyy sanoa että en edes muistanut että nuo kengät olivat noin kivat ja hyvät jalassa! 
Ja kuten huomaatte kuvistani, mulla on mekkovaihe meneillään. Hameihmisiä en ole oikein koskaan ollut, mutta mekot tai sitten housu-paita- yhdistelmä on ehkä niitä mulle omimpia. Pitäisi vaan hankkia jostain vähän enemmän mekkoja tai tehdä itse että olisi joskus vaihtelun varaakin. Minulla kun ei kovin montaa sellaista mekkoa ole jotka olisivat tätä nykyistä ominta tyyliäni... Onneksi kuitenkin yhdisteltäessä mekkoon eri sukkahousut tai säärystimet, eri korut ja erilaiset vyöt muuttavat asua tosi kivasti niin että mekkoa ei välttämättä meinaa aina edes tunnistaa samaksi. 

Jani tuolta kömpi makuuhuoneesta unisen näköisenä pois. <3 Heti suoraan leegopailikoiden kimppuun. On tuo aika taitava rakentamaan niistä vaikka ja mitä. :)

3 kommenttia:

Rouva Lypsy kirjoitti...

Viime yönä makarissamme oli enkeli.

Seamrog kirjoitti...

Mitä se teki?

Rouva Lypsy kirjoitti...

Heräsin siihen, kun toinen kaksosista huusi. Kun avasin silmäni, työhuoneen oven edessä loisti kirkas valo. Vaikka räpäytin silmiäni se ei hävinnyt. Sitten käänsin huomioni lapseen ja valo poistui.

Kun sain Napun 3vee nykyisin, minulla oli sairaalassa oma huone. Nappu oli silloin lastenteholla, kun ennen aikaisena syntyi.
Eräänä yönä olin yht äkkiä täysin hereillä. Ikkunasta luokseni tuli huikaisevan kirkas valo!! Se tuli ensin pääpuoleen ja kulki jalkopäähän. Kun se kulki, koko sänkyni tärisi minä mukana. Minä siis makasin. Sitten se kulki takaisin luokseni pääpuoleen. Sitten se katosi! Kokemus oli samalla huikea samalla hiuksia nostattava. En tiedä kuka luonani kävi, mutta luultavasti hän valmisteli minua tuleviin aikoihin, jotka oli todella raskaita.

Olen myös kerran, ei kaksi kertaa nähnyt henkioppaani. Ensimmäisen kerran yöllä meidän tuvassa ja toisella kerralla reikihoidossa. Ne hoidot ovat kuule olleet aivan USKOMATTOMIA kokemuksia!