perjantai 23. huhtikuuta 2010

Aika perkeleellistä.

Ai että voi elämä joskus ottaa aivoon. Ensinnäkin olen nyt flunssassa, toiseksi kävimme eilen katsomassa erästä asuntoehdokasta, jätimme hakemuksen ja emme saaneet kyseistä kämppää, ja erääseen toiseenkin asuntoon olemme laittaneet hakemuksen ja nyt se on kadonnut netistä ja meihin ei ainakaan vielä ole asian tiimoilta otettu yhteyttä, joten voinemme olettaa että sekin kämppä meni sivu suun. MINKÄ HELVETIN TAKIA MINÄ OLEN EDELLEEN HOITOVAPAALLA ENKÄ ESIM. VAIKKA OPISKELIJA JA MIKSI HITOSSA OTTO EI SAA MISTÄÄN TÖITÄ!? Kukaan ei halua antaa meille asuntoa vuokralle kun luulevat että olemme rahattomia. Jumalauta. 


Se siitä nipotuksesta. Palatkaamme parin päivän takaisiin asioihin, johon liittyvät olennaisena osana lävistykset sekä hiukset. Kuten saatatte huomata jo edeltävästä kuvasta, niin septum sujahti pienen huuleen tarkoitetun korun avuin piiloon ja oikeanpuoleinen nostril lähti kävelemään. Ja jos huomannette niin myöskin jäljelle jääneeseen nostriliin vaihtui rengas tapin sijaan. 


Kuvat ovat eräältä hiukan jumitusluontoiselta illalta. Taisi siihen samaiseen päivään liittyä kirjastoreissukin. 


Ja toissapäivänä kävi näin. Jollette ole sokeita, huomaatte kyllä eron. :D Monelta ihmiseltä tuli kuittia että "no nythän se on taas ittensä näkönen!" ja siltä kieltämättä kyllä tuntuukin. Vielä kun tämä flunssa kaikkoaisi niin jaksaisin panostaa hiusten kihartamiseen vaikka edes joka toinen päivä. 


Jotta näin. Kylven hiessä tämän kirjoittamisen takia, pitänee häiväistä tästä. Palailen kunhan on taas jotain valitettavaa tai hehkutettavaa. 

10 kommenttia:

Ada kirjoitti...

Moikka,

Olen seuraillut kiintoisaa blogiasi jo muutaman kuukauden. Toivon teille molemmille kovasti tsemppiä työ- ja opiskelupaikan hakuun. Nyt on hankala sauma saada duunia, mutta kyllä asiat aina jotenkin järjestyvät, kunhan vain jaksaa yrittää. Itse olen kyllä tykännyt opiskelusta hurjasti, jos yhtään opintie kutkuttelee niin suosittelen kokeilemaan.

Hyvin terkuin,
Ada

Anonyymi kirjoitti...

Kämpän saaminen työttömänä on helvetin hankalaa. Onneksi olette kuitenkin lapsiperhe, ette voi taivasalle joutua. Mutta sossu saattaa antaa kämpän jostain ihan per.seenreiästä jos ei muu auta :\

Onnea siis kämpän saamiseen <3
-Minna

Miranda kirjoitti...

Ihanan värinen <3 Minkä merkkisellä värillä värjäsit?

Seamrog kirjoitti...

Ada: Jep, tuo mies tuossa koko ajan etsiskelee työtä ja minä en opiskelua voi edes aloittaa ennen kuin vasta ensi vuonna... Mutta kyllä tämä tästä!

Minna: Kiitos. <3 Joo, ei me nyt asunnottomiksi jäädä mutta se just etten todellakaan haluais käyvän niin että saadaan asunto jostain hevonkuusesta. Pitää vaan koittaa aktiivisesti hakea niitäkin mitkä on vähän sillä rajalla että onko nyt hyvä vai ei kunhan ei olis liian pieni mutta kunhan sijainti olisi hyvä.

Seamrog kirjoitti...

Miranda: Crazy Color 56 Fire, Cybershopista olen tuota aina ostellut.

Ofelia kirjoitti...

Sehän on yleinen fakta, että vuokranantajat luottavat vain työssäkäyviin ja luulevat että työttömät, sossun asiakkaat yms. ryyppäävät rahansa ja he eivät saa vuokraansa, vaikka, sossun asiakkaiden vuokranmaksu on usein turvatumpaa kuin työssäkäyvien, koska usein sossu maksaa rahat vuokranantajan tilille suoraan. Työssäkäyvillä sen sijaan on ihan sikana ongelmia rahan kanssa ja NE ovat niitä jotka jättävät vuokrat hoitamatta. Sossu ei välttämättä auta kämpän löytämisessä (ei ainakaan asunnotonta yh-äiti -tuttuani), mutta kaikkea kannattaa kokeilla. Entä sitten VVO tai SATO? Niiltä on helpompi saada kuin yksityiseltä.

Seamrog kirjoitti...

Ofelia: Olen 100% samoilla linjoilla sun kanssa, sääli vaan että yksityiset vuokranantajat eivät tajua tuota.
Olen laittanut jo Helsingin kaupungille, VVO:lle ja Ilmariselle hakemukset, ja pitäisi varmaan sitä SATOakin koittaa jos sillä on asuntoja niillä alueilla mistä haetaankin...

Miranda kirjoitti...

Pitääpä koittaa ostaa tuota joskus :)
Kun mullakin on tällähetkellä punaset hiukset ja toi olis just sen värinen kun haluan :D

Anonyymi kirjoitti...

Heippa!
Olet tuota opiskelua ja työelämää miettinyt. Tuli mieleen oletko harkinnut esim. uskontotieteen opiskelua yliopistossa. Jos aiot jokatapauksessa suorittaa lukion jossain vaiheessa niin se voisi passata sulle.
Ainakin jos pääsykoekirjat (http://www.helsinki.fi/hum/opiskelijavalinnat/valintakokeet/uskontotiede.htm) kiinnostavat niin ala voisi olla omasi, kirjoittaakin kun osaat. :)

Anonyymi kirjoitti...

Tässäpä muutakin uskontotieteen kurssikirjallisuutta sitten...

K. Hyry & J. Pentikäinen (toim.), Uskonnot maailmassa; Ketola et al., Näköaloja uskontoon; J. Pentikäinen, Golden King of the Forest: the lore of the northern bear; A-L. Siikala, Suomalainen samanismi; P. Purhonen, Kristinuskon saapumisesta Suomeen; N. Smart, Uskontojen maailma; G. Davie, Religion in Modern Europe; Sakaranaho & Jamisto (toim.), Monikulttuurisuus ja uudistuva katsomusaineiden opetus; T. Hovi, Usko ja kerronta; C.D. Batson, P. Schoenrade & W. L. Ventis, Religion and the Individual.