tiistai 20. huhtikuuta 2010

Rakastan kevättä.

Ja ihanaa että nyt se on jo tosissaan täällä. Tivoli Seiterä, joka kuuluu olennaisena osana kevääseen, saapui eilen, tosin se aukeaa vasta torstaina. 


Emme saaneet asuntoa josta kerroin. Mutta nyt on kaksi potentiaalista ehdokasta, toinen on vähän kauempana mutta vaikuttaa vuokraltaan ja kooltaan lupaavalta, toinen on hiukan pienempi mutta paljon lähempänä. Kauempana olevaa menemme katsomaan keskiviikkona, lähemmän asunnon näyttöaikaa emme vielä tiedä. Tässä olisi uusin kuvaseni, jonka ottamisesta on jo pieni hetki mutta nyt vasta jaksoin tulla esittelemään tämän. Älkää välittäkö karvajalastani. :D


Onkohan minulle edes tapahtunut mitään mielenkiintoista, joka olisi kertomisen arvoista? Ei tule nyt ihan hetimmiten mieleen. 


Eikun joo, tänään ollaan menossa Tarun kanssa sairaalalle ottamaan taas verikokeita. :( Taru on maailman urhein tyttö kun sitä "kidutetaan" koko ajan vaikka se kaikki onkin Tarun omaksi parhaaksi, ja silti tyttö on maailman hymyilevin ja iloisin. Tosin nyt alkaa tulla jo näkyviin selkeää temperamenttia tytöllä, mihin vielä joudun noiden lasten kanssa... Huutavat kurkku suorana vuorotellen ja jos huonosti sattuu niin samaan aikaan. :D En siis malta odottaa noiden riiviöiden murros- ja teini-ikää. Ensiksi mainittu ei ole enää niin kamalan monen vuoden päässä, apua. 
Kaikesta selviää pienellä irvistelyllä kuten kuvista näkyy. :D 

Olen miettinyt tulevaa ammattiani, ja syytä olisikin sillä minulla ei ole vielä mitään hajua mikä se tulee olemaan. Yritän rääkätä aivojani jotta keksisin sellaisen työn joka on miellyttävä mutta josta saa myös ihan hyvää palkkaa. Vielä ei ole kriteereitä täyttävää vaihtoehtoa pompannut eteen, mutta ehkä se vielä!
Nyt keskityn aamukahveeseen ja selailen taas vaihteeksi asuntosivut läpi vaikka veikkaankin että sinne ei ole ilmestynyt mitään uutta. 

Ei kommentteja: