keskiviikko 28. huhtikuuta 2010

Painajainen.

Näin sellaisen. Siinä kävi siten että hiuksistani oli kulunut kirkas punainen väri kokonaan pois jo kolmen pesun jälkeen ja koitin sitten värjäillä sitä takaisin sairaalan vessassa parissa minuutissa. Ehkä mulla sittenkin on kieroutuneet aivot. 

Pomppasin sängystä kuten vieteriukko (siis melkein) kun tajusin että on aamu ja että ulkona paistaa aurinko! Vilkaisin äsken mittaria ja se näytti jo plus viittä, toivottavasti tulee lämmin päivä! Tänään olisi tarkoitus mennä isän kanssa käymään kaupungilla vaihtamassa puhelinliittymäni kokonaan omiin nimiini. Se on tässä vähän jäänyt vaikka piti mennä jo silloin kun olin täyttänyt kahdeksantoista. :D No, mitäs tuosta, pari vuotta sinne tai tänne...

Pitäisi myös etsiä syntymäpäivälahjaa äidille. Ylihuomenna hänellä on jo synttärit. Ja kerta kun tänään olen muutenkin keskustan suuntaan menossa niin voisi katsoa josko löytyisi jotakin kivaa ja sopusuhtaisen hintaista. Jos ei löydy niin joku kiva alkoholia sisältävä pullo on lähes aina varma valinta! Pullo viiniä, ehkä se olisi hyvä.

Pitäisiköhän sitä lähteä kenties aamulenkille tai jotain, tuolla on oikeasti niin hemmetin vetävä ilma! Sääli että on arkipäivä niin ei oikein pysty raahaamaan ketään mukaan, Otto on köhässä niin että sitä tuskin kiinnostaa mitkään ulkoilut. Minulla itselläni taitaa lunssa olla jo loppusuoralla, eilen jouduin niistämään vain pari kertaa ja pää ei ollut ollenkaan enää tukossa ja makuaisti oli jo palannut täysin!

Tai sitten jos tänään kävisi siellä Sellossa kaverin kanssa, sieltä löytyy muutamat ihan perus kaupat (Seppälät sun muut) ja lisäksi vielä kaksi isoa markettia ja Alko, sieltä löytäisi takuuvarmasti kivan lahjan äidille siten ettei tarvitsisi raahautua ympäri keskustaa jalat muusina. Saas nyt nähdä, aikataulu on isän kanssa vielä vähän avoinna, toivottavasti se kuitenkin hoituu nopeasti alta pois ettei koko päivää tarvitse olla lähtövalmiudessa.

Ei kommentteja: