maanantai 26. huhtikuuta 2010

Unisuutta ja aurinkoa.

Vihaan otsikointia. 

Olimme eilen Tivoli Seiterässä ja oli aivan hervottoman hauskaa!

Eilisen asussa näkyy parit uuden hankinnat, eli liivi ja hame, molemmat Seppälästä. 
Paita H&M. 
Kengät Andiamo. 


Tivolissa kiersimme markkinat ja minä kävin jopa kolmessa eri vekottimessakin, joista yksi oli ihan uutuuttaan kiiltävä ja se nousi kyllä melkein ykköseksi! Huom. melkein. 
Söimme vatsamme täyteen makkaraperunoita ja hattaraa ja oli ihan hemmetin hauskaa. Sääli että menee taas vuosi ennen kuin tivoli saapuu tänne taas. Onneksi kohta on kesä niin että pääsee Linnanmäelle!

Pää on edelleen täynnä räkää ja ei tunnun kovinkaan mukavalta. Kuumetta ei kuitenkaan ole joten olen vapaa tekemään mitä lystään, kunhan hommaan ei sisälly kauheasti kumartelua, sillä silloin on vaarana että räkähanat aukeavat oikein toden teolla. Kävin tänään jo eräässä paikassa aamulla, jouduin nousemaan kuudelta, voin sanoa että se EI ollut kivaa. Olisin mieluusti jäänyt nukkumaan vielä pariksi tunniksi. Josko sitä menisi vaikka päikkäreille!

Taru nautiskeli pillimehusta tivolissa. 

Jani osaa näyttää niin älylliseltä. 

Tästä päivästä taitaa tulla suht lämpöinen, jos sitä vaikka saisi itsensä raahattua pienelle kävelylle jossakin vaiheessa. Terassikahveet kuulostaisivat kyllä aika houkuttelevilta! Lähtisiköhän joku seuraksi... 

Perjantaina olisi tarkoitus mennä juhlistamaan äitini syntymäpäiviä, katsotaan millainen alkoholinhuuruinen tilaisuus siitäkin tulee. Tuskin kovin, lapset kun ovat mukana tottakai. 

Nyt olisi ehkä pienten päikkäreiden aika!

2 kommenttia:

© An Unknown Artist ♥ kirjoitti...

Toi liivi tai toi nois ekois kuvis on aihan sairaan upee!!! Haluun itekki tollasen. o.o
Ja hieno postaus muutenki :)

Seamrog kirjoitti...

Kiitos! :)