sunnuntai 4. huhtikuuta 2010

Muutaman päivän lässytykset.

On ollut pientä taukoa kun olen vaan lähinnä jumittanut, mutta nyt kuitenkin on sen verran virtaa että jaksan ja ehdin tänne kirjoittaa taas. Aloitetaan vaikkapa siitä torstaista. 


 Korut sieltä sun täältä. 
Toppi H&M. 
Housut Seppälä. 

Kaveri tuli kahvittelemaan meille torstaina iltapäivällä ja oli kivaa nähdä häntä taas pitkästä aikaa! Käväisimme myös kirjastossa sillä minun piti palauttaa eräs kirja. 

Torstai-ilta meni kotona jumitellessa ja lukiessa. Perjantaina sitten aloin elää taas. 

Toinen ystäväni tuli meille silloin kylään. Tarkemmin sanottuna oikein yövieraaksi!Ensin alkuun oli suunnitelmana että kaveri tulisi vain käymään ja juttelemaan henkeviä, mutta sitten päädyimmekin ottamaan vähän alkomahoolia ja tuli sitten sellainen päähänpisto että josko kaveri jäisi sitte suoraan yöksi.


Siispä lähdimme käymään kaverillani hakemassa tarvittavaa välineistöä yökyläilyä varten. Oli virkistävä pikku iltakävely siellä lätäköiden ja vesisateen seassa..


Lauantaina olin aika jumissa, mutta eipä siinä mitään. Kaverista oli seuraa myöhäiseen iltapäivään asti, ja sen jälkeen kävin heittämässä äitini autolla Kruununhakaan. Sen jälkeen vain luin, luin ja luin. Luen tällä hetkellä muutamaa eri kirjaa joista kaikki eivät näy edes tuossa sivupalkissa, pitäisi sitäkin ilmeisesti päivitellä. 

Tänään on ilmeisesti tiedossa taas kuskina toimimista, sillä Otolla on ihmeellinen tarve päästä käymään isällään ihan välttämättä. Minua ei kuitenkaan voisi vähempää huvittaa, sillä viime yö meni mainitsemattomista syistä ihan päin vittua jos nyt suoraan sanon. 


Ja sitä paitsi haluaisin muutenkin vain istua nenä kiinni kirjassa. Ihan liikaa mielenkiintoista luettavaa! Varjojen Kirjanikin on saanut muutaman sivun täydennystä kirjastosta löytyineiden mahtavien kirjojen vuoksi. Luku- ja kirjoitushinku on kova, ei siihen aikatauluun mahtuisi mikään vierailu missään kilometriä kauempana! Ellen sitten ilkeästi raahaa kirjaa ja vihkoa mukanani kun menemme kyläilemään, onhan sellainenkin vaihtoehto aina olemassa. 

Vesisade on peestä mutta tällä hetkellä en voisi olla onnellisempi siitä, se nimittäin edesauttaa lumen sulamista reippaasti! En malttaisi millään odottaa lämpimämpiä säitä! Tosin aika kuluu kuin siivillä kun lukee jotain mielenkiintoista, ehkä se voisi siis olla kevään aktiviteettini. 

Paitsi että meillä alkaa putkiremontti 6.4., arvatkaa vatuttaako. Kyseessä pitäisi olla kuitenkin joku sellainen aika pienimuotoinen, että vedet eivät olisi poikki kuin vain muutamia tunteja kerrallaan, toivon mukaan olisikin näin!

Ei kommentteja: