torstai 1. huhtikuuta 2010

OHI ON!

Nyt on kakkosvaihe pulkassa ja sain jo eilen todistuksen joka pitää toimittaa poliisille! Ihan just on vakituinen kortti plakkarissa, aika mahtava olo. :)

Eilen oli tosi hauskaa siellä radalla. Tosin onnistuin siellä radan suunnalla sekoilemaan risteyksien kanssa sen verran että ajoin ohi niin että piti soittaa opettajalle että miten pääsen paikalle, mutta ei onneksi tullut kuin parin kilsan koukkaus. 
Radalla kävi myös ilmi että minulla ei ole ABS-jarruja vaikka olin auton ostohetkellä ollut siinä luulossa että siinä on, mutta eipä se mitään haittaa. Sain kovasti taas kehuja että liukkaalla jarrutuksen ja väistön kombo onnistui oppikirjamaisesti jopa neljänkympin vauhdissakin, jess! Vähän on hyvä fiilis näin lievästi sanottuna. 


Siinä yksi tarmokas kuski auton ratissa. Tuossa siis odottelimme radalla että tulee oma vuoro, ja aikamoiset odotukset olikin... Sai venata aina kymmenisen minuuttia melkein. Joten olikin hyvää aikaa napsia vähän kuvia kämäsellä kännykameralla. 

Eiks niin että noi Porvoon puut näyttääkin tosi erilaisilta kuin Helsingin?

Turvallisuustalolla rata-ajon jälkeen pääsi kokeilemaan miltä tuntuu olla katollaan olevan auton kyydissä. Pää alaspäin turvavöissä. Oli aika hazardia! Sieltä sai koittaa pelastautuakin, ja suurin osa ryhmäläisistä kokeilikin, ja oli muuten jännää. Se oli itseasiassa kivaa. "Ihan ku olis Linnanmäellä!". Tositilanteessa tuskin tuollaista tulisi sanottua, mutta kerrankos sitä nyt kun ei ollut tositilanne. ;)

Yhdeksän kieppeillä päästiin lähtemään ja oli tosi mukavaa ajaa motarilla ja kehällä lujaa vauhtia ja popittaa ihan täysillä Brother Firetribea ja laulaa mukana. Se oli ihan ylimaallisen vapauttavaa ja mulla oli kauhea energiapiikki päällä kun pääsin kotiin. Lapset ja Otto oli jo nukkumassa joten katsoin parhaaksi ajavietteeksi puhua äidin kanssa melkein tunnin puhelimessa. Sen jälkeen meninkin jo aika pian petiin. 

Aamukin on lähtenyt ihan suht kivasti käyntiin, mitä nyt vatuttaa törkeästi kun on aprillipäivä ja satun inhoamaan kun minua huijataan. Juotan kuravettä sille joka ensimmäisenä vetää mua nenästä. Tai tarkemmin sanottuna juotan sitä jokaiselle joka edes yrittää skoijjata. 

Mutta hyvä juttu on se että on huhtikuu, kuukausi vappuun ja Beltaneen ja sitä rataa!

Ei kommentteja: