torstai 15. huhtikuuta 2010

Lisäystä kenkäkokoelmaan.

Mutta tämä hankinta on sentään perusteltu (niinhän ne kaikki...). Minulla kyllä oli ballerinat, mutta ne olivat jotenkin ihan karseat, levenivät jotenkin ihmeellisen paljon päkiästä niin että jalat näyttivät lähinnä räpylöiltä. Nämä sen sijaan ovat 100% minun tyyliäni, ja hintakaan ei päätä pakottanut, vain kaksikymppiä! Ja en voi uskoa, kenkäparin koko joka lähti mukaan oli 35. O.o Yleensä on käynyt siten että 35 on ollut hiukan liian pieni, että 36 on ollut juuri passeli, mutta näissä oli sitten ehkä tavallista isommat koot tai sitten jalkani ovat kutistuneet. 
Ai niin ja hiukan jälkikäteen muokkausta, että kengäthän on ostettu siis Andiamosta. 


Noilla on ihan tajuttoman hyvä kävellä. Auton ajaminen noilla on tosin vähän arveluttavaa, noissa kun on suht liukas pohja niin että meinaavat luiskahtaa välillä kytkimeltä, mutta eipä siinä, tuleepahan jalkalihasreeniä kun joutuu jännittämään jalkoja oikein kunnolla ajaessa. :D

Pari päivää sitten isännöitsijä tuli meillä käymään ja saimme kuulla sellaisia uutisia että taloyhtiö on päättänyt myydä asuntomme. Meillä olisi etuosto-oikeus, mutta en ole tätä ostamassa sillä ensinnäkään ei ole rahaa ja toistaiseksi tämä ei ole unelma-asuntoni. Tässä ei ole edes parveketta. 
Niinpä sitten olemme tänään menossa katsomaan erästä asuntoa joka ei ole kaukana tästä, siinä on kolme huonetta ja parveke ja neliöitä 60,5. Viitisen neliötä vähemmän kuin tässä, mutta se ei haittaa mitään jos pohjaratkaisu on hyvä. Pitää katsoa, pitää katsoa... Toivoisin että asunto olisi hyvä, ja saisimme sen, pääsisimme siten muuttamaan jo ensi kuussa ja kesään mennessä olisimme jo asettuneet uuteen kotiin! Tulen tänne varmasti raportoimaan asian edistymistä, toivottavasti käy hyvin!

Tulee hiukan hajanaista tekstiä, mutta eipä tuo mitään. Eilen shoppaillessa ostin myös kirjan nimeltä Shamanismin Salaisuudet, ja muutaman ensimmäisen sivun sekä sisällysluettelon perusteella kirja vaikuttaa todella lupaavalta. 
H&M:ltä tarttui mukaan myös musta ja harmaa perusmekko sekä pastellinvihreä toppi. Viimeisin ei ole ehkä minun väriäni, mutta muutamilla erinäisillä "rankemmilla" koruilla sekä vyöllä siitä tulee oikein oivallinen tarpeisiini! 

Aamun olen viettänyt juoden kahvia ja lueskellen sekä pesten pyykkiä. Parastaikaa on pesukone päällä. En meinaa pysyä housuissani sen asuntoesittelyn takia, koitan vain keksiä mahdollisimman paljon aktiviteettia. Voi tulla haastavaa, sillä näyttö on vasta puoli viideltä...

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

moi ihanat kenkulit!
mistä ostettu? :)

Seamrog kirjoitti...

Andiamostahan nuo. <:

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat! Haluan samanlaiset. Hintakin kohdallaan :)

Sulla oli Pleaserin mustat rusettisandaalit? Mitä kokoa ne on? Olen harkinnut niiden tilaamista, mutta pelkään että 36 on liian suuri. Kun itselläkin jalka 35-36.

-Minna/Psychosis

Anonyymi kirjoitti...

Aika kauheeta, että asunto menee alta. Kuinka kauan teillä on aikaa muuttaa pois asunnosta?

Ps. On muuten ylisöpöt kengät!

-Caro
www.carol-line.vuodatus.net

Miranda kirjoitti...

Ihanat kengät! Haluun kans :D Ja tsemppiä asunnon etsintään :)

Seamrog kirjoitti...

Minna: Ne on 37, eli auttamattomasti varmasti sulle liian isot. :/ Voithan sä niitä kokeilla, mut kun mullakin on jalka 35-36 ja mullekin ihan hiton isot ni... :D

Caro: Kitos! <:
On meillä tässä sentään 6kk aikaa muuttaa pois, mutta haluaisin silti muuton mahdollisimman nopsaan pois alta.

Miranda: Kiitos! :)