sunnuntai 25. huhtikuuta 2010

Pitkästä aikaa.

Luulin eilen jo selättäneeni kuumeen kunnes sitten eilen illalla pamahti taas melkein 37 mittariin, nyt on kyllä taas ihan hyvä olo jos ei yskää ja nuhaa lasketa. 

Olin eilen äidin seurana kaupngilla sillä hän oli varoissaan, ja uskokaa tai älkää niin minulla ei mennyt senttiäkään rahaa muuhun kuin bussimatkoihin. Mukaan tarttui kuitenkin pari vaatetta, pari kirjaa, levy, hiusväriä ja mitähän kaikkea... Sen verran kamaa ainakin että oli mukavasti kannettavaa. Esittelen uutuuksia sitten jahka jaksan, vaatteet tulevat esille sitten lähinnä asukuvien yhteydessä. En jaksa niitä alkaa erikseen kuvailemaan. 

Tässä kuitenkin asu jolla olin liikenteessä. 

 Liivi Seppälä. 
Paita H&M. 
Hame H&M. 
Kengät Dinsko. 
Korut vähän sieltä sun täältä. 

Oli muuten tosi kiva asu, tykkäsin kauheasti! 

Tänään olisi tarkoitus lähteä päivällä Tivoli Seiterään ja markkinoille, minkähän kokoinen rahareikä se tulee olemaan, voisin veikata että kyllä sinne aika paljon menee jos vaan haluaa... Tänä vuonna tosin laiteliput taitavat olla halvempia kuin viime vuonna, että sikäli ei kuulosta kamalan pahalta. Laitelippu on kuulemma vain kolme euroa. Saapi nähdä onko markkinoilla enää mitään edes katsomisen arvoista, nyt kun on jo niiden toinen päivä. Sitten näkee kun katsoo. 

Enkä voi muuta sanoa kuin että on aivan ihanaa että olen jälleen punapää! Violettikin tuntui kyllä tosi omalta, mutta kyllä tämä punainen tuntuu omalta vieläkin enemmän.

Ei kommentteja: