tiistai 27. huhtikuuta 2010

Onkohan räkäjumalia olemassa?

Jos on, niin ne toden totta mellastivat kohdallani eilen. Olin niin tukossa etten maistanut mitään. Siis yhtään mitään. Ja viiden minuutin välein piti olla niistämässä. Nyt on onneksi jo makuaisti palautunut ja vielä en ole kertaakaan joutunut niistämään, että josko se tästä...? Uskallan jo hiljaa toivoa, mutta saas nähdä nyt. 

Eilen lukaisin tukkoisuuden ratoksi Neverwheren ties kuinka monennen kerran, ja aina se jaksaa vain olla mainio! Aloitin eilen lukemaan myös Ruttolinnaa - enkä sitäkään suinkaan ensimmäistä kertaa. Minulla taitaa olla jo ainakin viisi kirjaa valmiina palautettaviksi kirjastoon, jospa sitä tänään uskaltaisi lähteä viemään ne. Jos räkähyökkäys ei uusiudu niin sitten lähden, jahka olen topannut itseni ensin kunnon palloksi niin etten saa ainakaan kylmää edes vahingossa. 

Asuntohomma ei meinaa edistyä, moneen päivään ei ole ilmestynyt uusia. Alkaa jo toivo hiipua vaikka irtisanomisaikakaan ei ole vielä alkanut. Minulla vain olisi kamala tarve saada tämä asia pois alta niin ettei sitten kesällä tarvitsisi stressata, ja että voisi nauttia kesästä omalla parvekkeella! Sormeni syyhyävät jo kaikkien ihanien kasvien perään joita voisin laittaa parvekkeelle, toivottavasti tänä kesänä vielä ehtii, en malttaisi odottaa vuotta! Näin kyllä unta jostakin asunnosta jota meille tarjottiin, siinä olisi ollut vähän päälle seitsemänkymmentä neliötä ja jotain, hitsi kun en muista unesta enempää. 

Hingun yhäkin terassikahvien perään, ja himottaisi samaten myös mennä valokuvaamaan henkiin heräävää luontoa. On ihanaa katsoa ikkunasta ulos ja nähdä jo kesän merkkejä. Pihapiirissämme olevalla pihlajalla on jo selkeät isot silmut! 

Voisi pohtia suht vakavasti jos tänään menisin käymään Sellossa, jos siis räkä ei tee paluuta ja kaveri lähtee seuraksi. Ei tarvitsisi pelätä edes kylmettymistä kun ei tarvitsisi sillä keikalla olla ulkonakaan, autolla kun menisimme suoraan pihasta parkkihalliin. Olemme viimeksi käyneet yhdessä Sellossa joskus reilusti ennen joulua, alkaa siitä olemaan piakkoin jo puoli vuotta! Vaikkei Sello olekaan niin ihmeellinen paikka, niin jotain vaihtelua sentään ainaiseen Helsingin keskustassa ravaamiseen ja lähinnä ne automatkat ovat mukavia. Musiikki täysille ja kaasu pohjaan! Aijai, olisi varmaan kivaa olla amis. :D

2 kommenttia:

© An Unknown Artist ♥ kirjoitti...

Liityin tuossa jo päivä tai pari sitten sun sivun luki'aksi,
tää on vaan niin mainio sivu!
Nytteki tulin ihan lukemaa mitä oot kirjotellu enkä tylsistyny missää kohassa, good! :)

Seamrog kirjoitti...

Kiva kuulla! :) Toivottavasti viihdyt jatkossakin!