keskiviikko 31. maaliskuuta 2010

Lukutoukka.

Hyvät huomenet! 

Mun vatsaa kivistää ihan tajuttomasti koko ajan, mutta luulen että se johtuu jännityksestä. Tänään olisi meinaan luvassa Porvoon radalla autokoulun kakkosvaiheen iltakurssi, johon sisältyy siis liukkaanrata ja pari oppituntia. Se ei sinällään jännitä vaan se että miten hemmetissä osaan sinne paikan päälle, kävin sielä viimeksi yli kaksi vuotta sitten autokoulun ykkösvaiheen aikana. On tuossa kartta, mutta se on aika kämänen. Onneksi voi sille kivalle sedälle sitten soittaa jos en osaakaan tai jos eksyn, hän sitten lupasi neuvoa. 

Mutta eiliseen! Kaveri tuli meille päivällä ja juttelimme taas kerran aika reippaasti pakanuudesta sun muusta. Se on sellainen aihe johon ei ikinä kyllästy ja josta löytää aina uusia näkökulmia. Takuuvarma puheenaihe jos ei halua olla hiljaa sekuntiakaan. 

Kävimme illalla myös kirjastossa ja minä tyttö raahasin kotiooseen kymmenen kirjaa. 


Ihan kiva oli kantaa tuollainen hervoton kassi kotiin vaikkei matkaa olekaan kuin muutama sata metriä. Kyllä siinä kerkesi hartia mennä jo melkein kuolioon.


Lainasin lähinnä tietokirjoja. Shamanismista, suomenuskosta, noituudesta... Mytologian jumalista, eteläisen Suomen aavetaloista, astrologiasta... 

  
Vielä kun pääsisi käsiksi noihin kirjoihin! Minulla on nyt yhteensä kahdeksantoista kirjaa lainassa ja yhden niistä olen lukenut jo. Ei siinä muuta, pitää vain palautella noita takaisin sitten pienissä erissä tai sitten suosiolla autolla, tuollaista kirjakasaa ei hullukaan raahaa kävellen!


Tästä kuvasta näkee hiukan päivän asuakin. Siis ulkovaatteet mukaan lukien.

Takki Backstreet.
Laukku Gina Tricot. 
Mekko Seppälä. 
Villatakki Seppälä. 
Kaulahuivi Seppälä. 
Sukkikset Seppälä. 
Kengät Dinsko. 


Aika Seppälä-painotteista. Siellä on kyllä talven aikana sekä nyt keväällä ollut tavallista parempi valikoima! Tai siis ihan yhtä hyvä valikoima noin niin kuin määrältään kuten aina, mutta yleensä en ole Seppälästä kauheasti löytänyt vaatteita, eivät vain ole olleet tyyliäni. Nyt sieltä kuitenkin löytyisi vaikka mitä kivaa, pitää käydä vähän tutkimassa lähemmin jahka on enemmän rahnaa hyppysissä!


Ensi viikon lauantaina, eli 10.4., minulla on tatuointiaika! Sen verran kerron että oikeasta koivesta on kyse, mutta tarkemmin saatte tietää sitten jahka kuva on nakutettu. 


Toukokuussa olisi sitten tarkoitus mennä samaiseen lafkaan jatkamaan tätä käsiprojektia, ja elättelen toiveita että käsi saataisiin silloin kyynärpäähän asti valmiiksi. Sitten voisi taas hyvillä mielin odotella vaikka puoli vuotta että saa taas seuraavaa kuvaa, se kun on niin kallista hupia että siihen ei ole ihan koska tahansa varaa. Nytkin viime tatuoinnista on jo puolisen vuotta, taisikohan olla lokakuu kun kävin viimeisimmän ottamassa.

Nyt alan jo oikeastaan odottamaan että pääsen lähtemään sinne Porvoon suuntaan, en meinaan malta odottaa sitä millainen tunne tulee kun tajuan että hei, nyt se on kokonaan ohi! Onneksi pääsen kokemaan sen jo tänä iltana, ja en todellakaan malta odottaa. En myöskään malta odottaa että saan todistuksen käteen niin että pääsen kiikuttamaan sen poliisille niin että saan pysyvän ajokortin. 

Ja teitä lukijoitakin on taas tullut lisää, teitä on yhteensä jo 23 kappaletta, kuinka kivaa! :)

1 kommentti:

Suski kirjoitti...

Kuinka nopeasti Helsingistä saa tautointiaikoja? Eli siis onko pitkätkin jonot..?