torstai 16. syyskuuta 2010

Beautiful bomb made of dynamite.

Tulisipa kello jo kolme, silloin varmaan lähdetään kaupungille hengaamaan ja moikkaamaan Ottoa. 

Selailin tässä tekemisenpuutteessa internetiä ja eksyin eräälle nettisivulle. Sellaiselle kuin HazarD Shop. Ei siellä muuten sinänsä mitään mielenkiintoista ollut, paitsi eräs osio... Nimittäin viitat. Rakastan viittoja. Sieltä bongasin sitten tällaisen viitan: 


Aivan tajuton. Törkeän ihana huppu! Aion ihan tasan tehdä tuollaisen, kokoympyräviittana ja hupulla. Ja ilman käsiaukkoja. Ja eri materiaalista, sillä kokoympyräviittaan menee helvetisti kangasta ja tuo kangas kuvassa on hemmetin kallista. Tyyliin parikymppiä metri... EI. Ei ehkä ihan minun rahapussilleni sopiva, joku sellainen kangas täytyy ottaa joka soveltuu arkikäyttöön mutta siitä saa silti juhlavan vaikkapa rintakorulla.
Ostaisin muuten tuon viitan mutta kun se on kahdeksankymppiä niin veikkaanpa että itse tekemällä tulee silti halvemmaksi vaikka siinä onkin aikamoinen materiaalimaksu...

Olen ollut ehtiväinen ja ottanut jo tämän päivän asukuvatkin, joten tässä tulee!


Villatakki H&M. 
Mekko Indiska. 


Nyt on jotenkin ihan tajuttoman hyvä fiilis, ehkä se johtuu tuosta auringonpaisteesta ja Mad-Crocista jota juon pitkästä aikaa ja se on hiton hyvää!Hauskaa päivää teille!

Ei kommentteja: