sunnuntai 26. syyskuuta 2010

Sunnuntai.

Miwia oli meillä tänään vielä jonkin aikaa ja hän lähti hiukan ennen kun minä lähdin viemään Tarua taas kerran äidille. Ne kaksi ovat kohta ihan erottamattomat. :D 


Kun saavuin kotiin, aloin heti ensimmäiseksi ruoantekopuuhiin. 


Tuli muuten törkeän hyvää. Kun sai kokata ihan vaan itselleen, tuonne hujahti luvattoman paljon mustapippuria. Se on vaan niin hyvää. >:) Muuten tuossa siis on pakastevihanneksia, herkkusieniä, couscousia taas kerran, maustevoita, melkein yksi kokonainen valkosipuli sekä fetaa ja erinäisiä muita mausteita. Onneksi tuota on vielä vähän jäljellä niin saan nautiskella vielä myöhemminkin. <3
On ollut tajuttoman mukavaa kun on saanut olla ihan yksin nyt muutaman tunnin, on saanut huudattaa musiikkia kenenkään häiriintymättä ja on saanut kirjoitella rauhassa blogia! 

Kaiken kaikkiaan erittäin hauska viikonloppu, tykkäsin tosi kovasti, haluun näitä lisää! <3 Miwia, ole varuillasi, jahka Otto ja Jani taas joskus häipyy niin pidetään vähän lisää tyttöjen iltoja, mieluiten ihan aikuisten kesken. ;) 
Loppuun teille vielä pari aivan hiton hyvää kappaletta, enjoy!

Josko nyt minulta jutut jo pikkuhiljaa loppuisi niin että palattaisiin asiaan ensi viikolla. :D Hauskaa iltaa itse kullekin, tää lähtee nyt kahville!

4 kommenttia:

Reeta kirjoitti...

Blogissani on sinulle jotain :)

Anonyymi kirjoitti...

haluisin tietää mistä tuo kellolautanen on? Ihana!

Seamrog kirjoitti...

Anonyymi: Sain nuo aikoinaan mummultani eli en tiedä mistä ne on hankittu... :)

Anonyymi kirjoitti...

ok, sattu vaan jotenki silmään :D tosi kivat :)