maanantai 13. syyskuuta 2010

Rakkaus.

Onpa ollut vallan touhuntäyteinen päivä. Aamulla hengasin lasten kanssa ja päiväseltään siinä kahdentoista pintaan lähdin äidin kanssa kaupungille sillä olin saanut päähäni että tarvitsin muka ehdottomasti eräät kengät jotka olin nähnyt Seppälässä vaikkei siellä ollut edes ollut kokoani eli en ollut edes sovittanut kyseitä popoja. Logiikka toimii... Sillä samalla logiikalla ajattelin että enpäs menekään Forumin Seppälään vaan Stockan vieressä olevaan! Sinne kiiruhdimme ja siellähän ne kengät olivat. Ja siellä oli kokoanikin. Tokihan ne sieltä lähtivät mukaan neljänkymmenenviiden euron hintaan.


Olen aivan tuhottoman onnessani noista, vaikka taitavatkin olla sellaiset "muotibloggarikengät". Näin tällaiset lähes samanlaiset joskus muistaakseni Elloksen sivuilla ja jätin tilaamatta vaikka ne veivät sydämeni lopullisesti. Siitä taitaa olla jo ainakin vuosi aikaa... Ette usko miten minua on harmittanut! En siis todellakaan voinut jättää tätä tilaisuutta käyttämättä kun kerran oli mahdollista hankkia tuollaiset kenkulit. 
Kun olin saanut nämä pikkuruiset haltuuni, suunnistimme kahville.


Chococcino. Se oli nätti ja se oli myös erittäin hyvää! 

Odotellessani äitiäni vessasta napsin kahvilan peilin kautta päivän asukuvat. Laadukasta, eikös. :DYlläni ei ole mitään sen kummempaa kuin GT:stä ostettu toppi ja huppari sekä laadukkaasti itserevityt sukkahousut, KappAhlin lastenosastolta ostetut vaaleat farkkusortsit joita kuvassa ei edes kunnolla näy löysän topin alta sekä KenkäMarskista ostetut niittiballerinat. Rento ja mukava asu jossa olen viihtynyt aamusta asti ja viihdyn vieläkin, jos kuitenkin miinustetaan huppari ja kengät.

Kahvittelun jälkeen hipsimme kiertelemään vielä parit vaatekaupat sekä Suomalaiseen Kirjakauppaankin eksyttiin taas. Ja olisihan se pitänyt arvata että tällainen kirjatoukka kuin minä ei kyseisestä puljusta poistu ilman rahantuhlausta...


Kirja vaikutti mielenkiintoiselta ja kun vielä siihen päälle lisättiin alennettu hinta eli vähän vajaa 15€ niin pakkohan se nyt oli ostaa. Kirjassa voi siis laskea itselleen numerokoodin jonka kautta saa selville mikä Jumalatar on. Vähän niinkuin Jumalatar-horoskooppi... En ole vielä kunnolla perehtynyt kirjaan, katsotaan sepustanko aiheesta lisää jahka perehdyn kirjaan kunnolla. Erittäin mielenkiintoiselta tuo ainakin vaikuttaa näin parilla ensivilkaisulla!

Nyt taidan mennä pesemään meikit pois ja vaihtamaan jotain löysääkin löysempää vaatetta niskaan sekä hakemaan sipsiä niin että voin hetkeksi uppoutua Torey Haydenin kirjan maailmaan ennen kuin purjehdin unten maille. Hyvät yöt!

Ps. Aivan mahtavaa, muutaman päivän sisällä muistaakseni viisi uutta lukijaa, ihanaa! Kiitos! 

5 kommenttia:

feathersandlatex kirjoitti...

these boots are awesome! Curious to see you wearing them :) And the coffee - omg, yummy! I <3 coffee.

Minerva kirjoitti...

Onneksi muuttonne on saatu päätökseen ja olet taas blogin parissa. Päivä ei voisi paremmin alkaa kupilla kaffia ja sitten sun blogilla :D

Seamrog kirjoitti...

feathersandlatex: Thanks! :) Yea, I love coffee too. <3

Minerva: Aivan ihana kuulla! :) Mulla on meinaan tapana myöskin aloittaa päivä kahvilla ja lempiblogien lueskelulla ja tiedän kuinka kivaa se on. :D

© Carrie kirjoitti...

Upea postaus, jälleen! En viitsi kyseistä commenttia jokaiseen laittaa.. :)
Mutta täytyy sanoa, että erittäin mielenkiintoisen kirjan ostit taas! o.o

Seamrog kirjoitti...

Kiitoksia! :)