maanantai 27. syyskuuta 2010

Mustaa loimusamettia.

Väänsinpä tässä illan ratokseni mekon. Siitä tuli niin hieno että piti ottaa paskalaatuisia kuvia puolipimeässä yksin itselaukaisimella (ja sain otettua tasan yhden julkaisukelpoisen kuvan) ja piti tulla ehdottomasti esittelemään tekele teille vaikka sauna odottaa. :D Teidän on siis parasta tykätä tästä tai....! :DDNäin se kaavoitus hoituu. Oikeen silleen ammattimaisesti.

Kyllä tämän kimpussa väkersinkin semmoiset kolmisen tuntia ellen ylikin.. Mutta tykkään lopputuloksesta kovin, siitä tuli paljon parempi mitä odotin! Katsokaa itse. Ja älkää tosiaan välittäkö huonosta valotuksesta, päin persettä mutta minkäs malttamattomuudelle mahtaa. Otan kyllä varmasti parempia kuvia joskus jos on sille tarvetta, tai toki viimeistään sitten kun tätä käytän. 
Hiihh, aim in lööv. <3 

Ja nyt saunaan ja nauttimaan sivistyneesti yksi bisse, morjens!

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

IHana mekko! Taidan haluta samalaisen jahka pääsen tästä vauvamasusta :) Minun kangasvarastoistani löytyy violettia loimusamettia muistaakseni...
-Heli-

Seamrog kirjoitti...

Heli: Violettinakin tollanen ois kyllä tosi jees! :) Mietin oisinko tehnyt tuollaisen vielä vihreänä mut sit aattelin jättää tekemättä kun toi on kuitenkin tuollainen aika juhlava ja musta on kuitenkin se mun perusväri niin sitä vihreetä ei varmaan kauheesti tulis käytettyä. Vaikka jos mulla jossain vaiheessa tulee oikein tylsää niin voi olla että teen tuollasen vielä vihreänäkin. :D Saapi nähä. Ompeletko sä itse muuten?

Miwia kirjoitti...

Ihana. Haluan. Sitten kun on rahaa niin pitää kai pakottaa sut tekemään mulle jotain. :D

Seamrog kirjoitti...

Miwia: :D Joo..

Leena kirjoitti...

Ääh ihana mekko<3 Kelpais kyllä mullekin <3

Seamrog kirjoitti...

Leena: Kiitos. ^_^

© Carrie kirjoitti...

Kyllä mullekki tollanen kelpais.. wau.. ;o

Seamrog kirjoitti...

Carrie: Kiitoksia.. :)

Kärty kirjoitti...

lueskelin summittaisesti blogia läpi kokonaan, kun siihen pari päivää sitte törmäsin. jos ei sulla jo jonkinlaista artesaani/ompelijan koulutusta ole, niin HANKI SELLAINEN. oot ihan mielettömän hyvä näissä vaatejutskissa!

en pistäis pahakseni vaikka suomeen nousis yks kiva vaateketju lisää ;)

Seamrog kirjoitti...

Kärty: Kiitos ihanasta kommentista! :) Ei mulla ole mitään koulutusta tähän, ihan itseoppimalla ja koulun käsityötuntien kokemuksilla väännän näitä vaatteitani... Ja itseasiassa olen miettinyt kyllä välillä että alkaisin ompelijaksi, kuitenkin sen verran kivaa on tuo ompelu. <: Vaikka välillä tuleekin sellanen että no jaksaisinko mä nyt tätä tehdä täyttä päivää, mutta sitten taas toisaalta, miksi ei...?