sunnuntai 26. syyskuuta 2010

Perjantai.

Ei sentään kolmastoista mutta perjantai kuitenkin. Ja oli muuten hiton kiva päivä! Näitä lisää!

Aamulla ysin aikaan Otto ja Jani lähtivät ja Taruhan oli jo valmiiksi minun äidilläni joten sain siis olla hetken rauhassa aamusella, kunnes äiti toi Tarun pariksi tunniksi kotiin kun hän kävi kaupungilla asioilla. Sitten äiti tuli taas hakemaan Tarun ja jäin ihan yksin. Jumitin pari tuntia koneella ja sitten saimme Miwian kanssa idean: viettäisimme tyttöjen illan meillä ja hän jäisi ihan yöksi! 

Siitä hipsin äkkiä pukeutumaan ja meikkaamaan. Tässä todistusaineistoa:
 Vaatteinani toimi itse tuunattu liivi joka siis oli ennen paita ja itsetehty mekko. Kengät ovat Seppälästä, ne minun uusimmat muruseni. <3


Hipsimme kauppaan sillä olimme päättäneet tehdä jotain hyvää ruokaa. 


Teimme sitten täytettyjä paprikoita. Täytteenä oli maustevoita, fetaa, sipulia ja couscousia ja valkosipulia. Jumalaut se oli hyvää! 

Ja tein muuten löydönkin Citymarketista. Tai oikeastaan Miwia teki. Hän kiljaisi minulle koruhyllyiltä että "tääl on avaimia!!" ja minä tyttö juoksin katsomaan ja ai jessus millainen koru siellä olikaan!
Avainkoru maksoi kympin mutta sitä ei silti tarvinnut kahta kertaa miettiä. Aivan ihana. <3 Tuo olisi hopeisena versiona myös löytynyt mutta tuo mattainen musta on paljon hienompi! 

Häröilimme tapamme mukaan railakkaasti ruoan jälkeen ja sitten menimme saunaan. Ja koska siis tyttöjen iltaan ehdottomasti kuuluu ehostautuminen niin minä sitten värjäsin hiukset.
Menimme siis saunaan ja sieltä parvekkeelle vilvoittelemaan ja toistimme kyseisen aktiviteetin pariin kertaan.


Ja siis koska oli tosiaan tyttöjen ilta niin tokihan piti olla pinkkiä juotavaa vaikka muuten se väri ei mitenkään lähellä sydäntä olekaan. :D Joimme siis autuaasti karpalolonkeroa. Ja huomatkaa allekirjoittaneen erittäin seksikäs, sensuelli ja naisellinen poseeraus! Ja huomatkaa mun ihan siis niin upeet hiukset jotka on kuorrutettu sinisellä ja vihreällä värillä! Siis voi ei, poikien värejä tukassa ja pyyhkeessä mutta hei, kuka on ikinä sanonut että me oltaisiin Miwian kanssa niin kamalan tyttömäisiä. ;)


Saunan jälkeen olimme sitten ihan löysiä joten läsähdimme sohvalle ja katsoimme Bram Stokerin Draculan. Aika pian lehvan jälkeen menimmekin sitten jo nukkumaan ja ai että lauantaina oli ihanaa nukkua aamulla rauhassa kun sai herätä omaan tahtiin eikä lasten kiljumiseen! 


Ja ihan näin btw koska en voi olla hehkuttamatta niin tulette muutaman päivän sisällä näkemään jotain aivan mahtavia löytöjä jotka tein jos kaikki nyt vaan sujuu toivotulla tavalla! Wihii! Ja yksi uusi lukija, teretulemast!

Ei kommentteja: