torstai 9. syyskuuta 2010

Hiuksia ja kangasta.

Eilen värjäsin hiukset heti aamusta. Värjäsin samalla värillä kuin viimeksikin. Tällä kertaa tosin väristä tuli enemmän violetti kun viimeksi se taittoi enemmän punaisenruskeaan. Kyllä se vielä edelleenkin, mutta nyt ovat jo latvatkin violetit kun viimeksi väri ei tarttunut niihin lähes ollenkaan, kiitos hiusteni huonokuntoisuuden... Samaten edellisessä postauksessa voi nähdä että hiukseni ovat lähestulkoon punaiset sillä ne olivat jo niin haalistuneet että violetin häivähdystä oli enää suht uudessa hyväkuntoisessa hiuksessa jota oli puolen sentin juurikasvun jälkeen joku pari senttiä. 


 Vaikka pukeudunkin pääasiassa mustaan, olen aivan totaalisen hurahtanut kermanvaaleaan väriin. Olen aina rakastanut sitä mutta ennen ei ole jotenkin vain tullut käytettyä oikeastaan missään. Pari päivää sitten kävin kuitenkin Tiimarissa ja tein niin herkullisen värisen löydön etten voinut vastustaa... Samaten eilen kävin Eurokankaassa tarkoituksenani ostaa mustaa fleeceä syystakkia varten. Noh, sain sen fleecen ja vielä vetoketjunkin, mutta voi jessus kun löysin niin taivaallista kangasta että melkein kuolin onnesta!


Kynttilät siis Tiimarista noin vitosella ja kangaspala (n. 300g) Eurokankaasta hintaan 6,59€. Ajattelin tuosta kankaasta tehdä mekon, saas vaan nähdä millaisen... Luulisin kyllä että vähän sen tyylisen mikä näkyy viimeisimmässä asukuvassani. Toivottavasti tuosta riittää siihen, muuten joudun menemään takaisin kangaskauppaan. :D Ja liika rahanmeno EI ole hyvä juttu... 

Voisin katsoa kuinka energisellä tuulella olen tänään, meinaan tekisi kovasti mieli tehdä se kämppäpostaus. Periaatteessa nuo pari laatikkoa eivät häiritse mitenkään, mutta minua ne kyllä häiritsevät joten en halua että ne näkyvät kuvissa. Pari laatikkoa näkyvät sillä niitä ei yksinkertaisesti saa minnekään muualle kuin nurkkaan sillä niissä on varastokamaa... Mutta kun se häiritsee ihan tuhottomasti! Voisin tänään ainakin purkaa parit viimeiset turhaa kamaa sisältävät laatikot ja koittaa sitten miettiä varastolaatikoiden kohtaloa. Jos ne vaikka saisi tuurilla tungettua johonkin kaappiin... 

Lapset ovat lievässä flunssassa. Taru on jo parempaan päin mutta Jani yskii kuivaa yskää kuin viimeistä päivää. Paha homma sillä poju nukkuu vieressämme niin että joudumme kuuntelemaan raastavaa yskintää koko yön putkeen, ei mitään kovin nautittavaa hommaa.. Elättelen toivoa josko tuo tuosta pian jo paranisi.

Ei kommentteja: