sunnuntai 26. syyskuuta 2010

Lauantai.

Nyt tulee taas oikein ruuhkaisasti näitä tekstejä, mutta minkäs teet kun on tämä niin mukavaa etenkin kun saa rauhassa Dragonforcen säestämänä kirjoitella. ;)

Lauantai siis alkoi oikein mukavissa tunnelmissa kun sai heräillä rauhassa. Heti aamusta kirjoittelimme Varjojen Kirjojamme etiäpäin ja joimme litroittain teetä ja kahvia.Siinä näkyy hienosti jo uusi hiusvärikin. 

Taru tuli kotiooseen päivällä ja lähdimme aika suoriltaan siitä kauppaan ostamaan ruoka-aineksia, sillä Miwia jäi toiseksikin yöksi meille, joten ruokaa oli saatava. Ja jotain hyvää sellaista!


Tuossa on herkkusieniä, kukkakaalia, couscousia, maustevoita, valkosipulia ja fetaa. Siihen oli laitettu mausteeksi kuminaa, mikä toi siihen hiukan oudon mutta hyvän maun. En nimittäin itse ole tottunut käyttämään kuminaa ruoassa. 


Illan tullen joimme vähän lisää teetä. 


Ei minulla suinkaan isoa teevalikoimaa ole?


Yritimme kahdeksan maissa saada Tarua nukkumaan mutta eihän siitä mitään tullut. Olisimme vain halunneet mennä rauhassa saunomaan mutta otimme sitten Tarun mukaan. Kuten perjantai-iltanakin, kävimme välillä vilvoittelemassa parvekkeella.


Saunareissun välissä sain sitten vihdoin Tarun unten maille ja jatkoimme tyttöjen ilta numero kakkosta lonkeron ja bissen merkeissä. Minulla alkoi tulla jo pinkki korvista ulos joten vaihdoin kaljaan. ;)


Emme siis vetäneet kännejä, nautiskelimme sivistyneesti kolmisen desiä mietoa alkoholijuomaa per nassu samalla kun saunoimme ja sen jälkeen kun kirjoittelimme hölmöjä huumorilauseita ja nauroimme itsemme puolikuoliaiksi. 


Menimme jo suhteellisen aikaisin nukkumaan jotta jaksoimme nousta Tarun kanssa ajoissa ylös seuraavana aamuna.

Oli kivaa lauantainakin!

2 kommenttia:

© Carrie kirjoitti...

Herranjestas! Aivan upeet noi sun hiukset. O.O

Seamrog kirjoitti...

Carrie: Kiitoksia kovin. ^_^