perjantai 17. syyskuuta 2010

Raining day.

Onneksi ei satanut vielä siinä vaiheessa kun vähän päälle tunti sitten kävin lasten kanssa kaupassa. Ostelin jo osan huomisten tupareiden tarvikkeista, mm. karkkia, sipsejä, limua boolia varten... ARGH. Jestas että tällaisiin pippaloihin saa aina upotettua euron poikineen. 
Koitin myös katsella kylmänruskeaa hiusväriä kaupasta, mutta ei oikein onnistunut. Jos jollakulla olisi heittää jotain hyvää vinkkiä niin kertokaa ihmeessä! :)


Tällaisella vaateparrella olin liikenteessä tänään:Tunika GT. 
Hame H&M. 

Jani on tänään lähdössä Oton isälle viikonlopuksi ja oli puhe että Taru olisi mennyt sitten huomenna minun äidilleni, mutta suunnitelmiin tulikin muutos. Tarukin lähtee hoitoon jo tänään! JES! Tajuton ikävähän minulle tulee mutta olen kuitenkin onneni kukkuloilla, sillä saan olla muutaman tunnin kotona ihan yksin ja samaten saan olla huomenna koko päivä IHAN YKSIN! Kunnes illalla saapuu sitten vieraat. Saan tänään siis ommeltua sekä siivoiltua joten voi olla että saan tänään jo tehtyä asuntopostauksen, en malttaisi odottaa että pääsen tekemään sen! Onneksi ehdin napata asukuvat parvekkeella ennen sateen alkamista. 


Huomasin sellaisen pienen asian, että minulla on jo parin millin juurikasvu vaikka värjäsin hiukset noin viikko sitten! Kuvista sitä ei näe, mutta peilistä kyllä, ja täytyy sanoa että hämmästyin suuresti! Ennen ei ole näin nopeasti näkynyt yhtään mitään, olen valmis vannomaan sen.
Nyt taidan käydä tupakilla ja sen jälkeen voisin taas selailla uusia blogeja läpi josko löytäisin jotain mielenkiintoista lukemista.

4 kommenttia:

Mistress Mystral kirjoitti...

Odotan innolla asuntopostausta! Toisten asuntoja on vaan niin kiva katsella. :)

Miranda kirjoitti...

Mullakin näkyy juurikasvu tosi nopeesti... Mutta sitten taas mulla on niin lyhytikäiset hiukset ettei ne ehdi sitten kasvaa pitkiksi kuitenkaan...

Seamrog kirjoitti...

Mistress Mystral: Jep! Mun mielestä on myös tosi hauska katsella kuvia toisten asunnoista. <:

Miranda: Höh. :s Mulla onneksi kasvaa aika pitkiksi, en vaan malttaisi odottaa että nää kasvais tästä :D

Isabelle Gloria kirjoitti...

<3