tiistai 7. syyskuuta 2010

Pitkästä aikaa asuhommia.

Tänään minulla oli ennen lääkäriin lähtöä noin tunti luppoaikaa ja koska olin jo pukenut, meikannut ja laittanut hiukset niin päätin sitten napsia kuvia! Hauskaa oli kyllä pitkästä aikaa tehdä sitäkin hommaa, ja vielä kivempaa on lisätä tällaisia kuvia pitkästä aikaa tänne. :)Koko asu on Seppälästä paitsi kengät ovat DinSkosta.

Hieman outoa kyllä oli ottaa tällaisia kuvia tässä uudessa kämpässä. Vanhassa kämpässä kun paras kuvauspaikka oli joko olohuone tai makuuhuone, niin täällä se onkin eteinen. :D Tai tarpeen vaatiessa makuuhuone, mutta eteisessä saa ihan kätevästi tuossa ulko-oven tuntumassa napsittua kuvat, kun taas makuuhuoneessa taustalla näkyisi sitten huonekaluja... Ja silloin kuvista tulee sekaisia. Vaikka käyhän toki sekin paremman puutteessa.


En malttaisi odottaa että kello tulee puoli kahdeksan! Silloin alkaa kunnon tv-maratooni. Sieltä tulee SubTV:ltä siitä alkaen vaikka mitä, olisikohan ollut viisi eri sarjaa jotka meinaan katsoa... Tai katson niin pitkälle kuin jaksan. Vaikka kyllä vähän veikkaan että siinä teeveen edessä vierähtää tovi jos toinenkin kun seurana on kahvia ja viskiä. Ja jos hyvin käy niin myös karkkia. Sen saaminen riippuu siitä jaksanko lähteä lasten kanssa tappelemaan kauppaan, vaikka kauppa onkin tuossa kahden minuutin kävelymatkan päässä tien toisella puolella...

4 kommenttia:

Leena kirjoitti...

Sulla on aivan ihana tyyli<3 Kengät ja mekko sopis minunkin kaappiin xD

Seamrog kirjoitti...

Kiitos! <3 ^_^

Judith kirjoitti...

I love this dress! Where did you get it from (I'm so sorry, I can't read your language :( )

Seamrog kirjoitti...

Thanks! :) The dress is from Seppälä. <: