keskiviikko 15. syyskuuta 2010

New shoes in action!

Voi että miten tykkäänkin niistä. <3 Olivat ne minulla jalassa jo eilen, mutta oli sen verran kiireistä etten ehtinyt napsia asukuvia eikä se vaateparsi mikään kovin erikoinen edes ollut. Tänään sen sijaan jaksoin panostaa hiukan enemmän. Mekko Seppälästä. 
Liivisysteemi GT. 
Legginsit joskus muistaakseni kai ehkä Backstreetistä.
Kengät Seppälä. <3


Jani meni äidilleni kylään tänään, joten jäimme Tarun kanssa kaksin. Otto on siis töissä. Kävimme jo ahkerina tyttöinä Tarun kanssa kaupassa ja nyt tytsy vetelee päiväunia. Minä olen napsinut kuvia ja juonut kahvia. Ihanaa kun on hiljaista! 

Löysin netistä porkkanakakun ohjeen ja jessus kun alkoi tehdä mieli! Olisinkohan niin epätoivoinen että lähden uudestaan kauppaan ihan vaan sitä varten että saan ainekset kasaan jotta saisin väsättyä porkkanakakkua. :D 


Päiväruuaksi ajattelin tehdä juustopastaa jota en ole ikinä aiemmin tehnyt. Minulla ei ole edes ohjetta vaan ajattelin soveltaa ihan omasta päästäni, joten saapi nähdä miten ämmän käy.. 

Kuten jo joskus mainitsin, kävin ostamassa takkitarvikkeet tuossa jokin aika sitten. Olen edelleen siinä pisteessä että takin takakappale on leikattu, mitään muuta ei ole piirretty edes kankaalle vielä leikkausta odottamaan. Tänään voisin käydä toimeen jotta saisin uuden hienon takin lauantaiksi kun meillä on tuparit! Ja muuten, veikkaan että kämppäpostaus menee viikonlopulle sillä en usko että tätä kamalan kauniiksi saadaan siivottua ennen kuin vasta tupareita varten, niin että siinä samaan syssyyn pystyn hyvin nappaamaan kuvat kun on asunto ensin siivottu ihan kunnolla. :)


Harmaa sää on mutta se ei onneksi kovin pahasti ole vielä vaikuttanut mielialaani. Se miten se vaikuttaa, niin siten että tupakalle mentäessä täytyy toppautua lähestulkoon toppatakkiin ettei syväjäädy, asuntomme kun on niin korkealle että viima pääsee käymään ihan nätisti tuohon parvekkeelle. :D
Nyt taidan mennä nauttimaan hiljaisuudesta (niin kauan kun sitä vielä kestää) kahvin ja tupakin merkeissä!

4 kommenttia:

Judith kirjoitti...

You are sooo beautiful!!!

feathersandlatex kirjoitti...

oh wow! They look fabulous!

And I love what you're wearing.. <3

Hanna kirjoitti...

Sen verran on kommentoitava, että aivan ihana tuo pentagrammi-tatuointi. Itse otin heinäkuussa lapaani pentagrammin, jonka sakaralla kököttää korppi (Poe <3) ja olin ihan "wtfjee!!" kun jollain toisella naisella on pentagrammi :)

Seamrog kirjoitti...

Judith: Thanks! ^_^

feathersandlatex: Thank you. :)

Hanna: Kiitoksia! Hih, mä en ole kamalan moneen pentagrammitatuointiin itsekään törmännyt, en sitten tiedä mistä johtuu... Onko se vain niin harvinainen vai kävelenkö vaan silmät ummessa. :D