torstai 15. heinäkuuta 2010

Asuntohommia.

Eilisillan nautiskelin sohvalla siiderin ja Frendien kera. 


Tuo on ainoa siideri jonka pystyy juomaan melkein koko tölkillisen, kaikki muut siiderit maistuvat niin sokerilta tai joltain muulta paskalta ettei tosikaan. En ole siideri-ihmisiä mutta tuo on kyllä hyvää, kohtuuden rajoissa. 

Tänään pitäisi soitella parista asunnosta ja kysellä vähän. 
Toinen niistä on 3h+keittiö+parveke, 70 neliötä, 1200€ kuussa ja siihen vielä vesimaksut päälle 15€/hlö/kk. Hinta on niissä rajoissa että pystymme sen vielä maksamaan, mutta ongelmana on vain se että talo on sen verran vanha että voi olla että siihen on putkiremppa tulossa pian. Jos niin, niin emme voi edes harkita. 
Toinen taas on 3h+keittiö+parveke, 75 neliötä, 1250€ kuussa. Lapussa ei lue mitään vesimaksuista, mutta jos ne ovat yhtään minkään verran "per henkilö / kuukausi" niin emme voi edes harkita. Jos taas vesimaksuja ei ole erikseen niin minähän ottaisin tuon ja juosten, jos mitään remontteja ei ole lähiaikoina tiedossa. Julkisivuremppa talossa on meneillään, mutta sen odotetaan loppuvan syyskuussa joten se ei olisi mitenkään paha. 

Asuntohommien soitteluiden jälkeen päivällä lähden äitini ja Tarun kanssa Oranssitorille, joka on siis itsepalvelukirppis. Tykkään kyseisestä paikasta kovasti, sieltä löytää jotain melkein joka kerta. Siellä kun on muutakin kamaa kuin vain vaatteita, niin että se on ihanteellinen paikka tehdä löytöjä. 

Kirppisreissun jälkeen tässä meidän kämpässä on taas näyttö, neljän aikaan. AAARGH. Sitten jos saisi olla ihan rauhassa vaikka edes loppuviikon ja vaikka hiukan alkuviikosta niin olisin ihan suht tyytyväinen.  

Edit: Tuota isompaa asuntoa olemme menossa katsomaan huomenna hiukan kello kuuden jälkeen!

7 kommenttia:

Miranda kirjoitti...

Järkyttävän hintaisia nuo asunnot sielä pääkaupunkiseudulla!

Mäkään en ole siideri-ihmisiä, mutta nuo somersbyn omena ja päärynäsiiderit (päärynää ei taideta tosin myydä suomessa) on maailman parhaita kyllä :) Ollut ehdoton juoma tuo omenasiideri tänä kesänä :)Mä kun en omenasiideriä muuten edes siedä...

Seamrog kirjoitti...

Jep, ihan helvetillisiä vuokria kyllä... Ja tää missä me asutaan niin on muutenkin normaalia kalliimpaa seutua että jes... :D

eimii kirjoitti...

Piti samaa sanoa, en ymmärrä miten teidän rahat voi riittää vuokraan... :D Asun itse pienellä paikkakunnalla, jossa vuokrat ovat _täysin_ eri tasoa, varmaan puolet pienempiä. Ette missään nimessä halua harkita jotain halvempaa seutua? :)

Tai oletteko puhuneet oman asunnon ostamisesta? Vuokrarahat menee aina hukkaan "vieraille", mutta kun maksaisi vaikka lainaa, se olis aina kotiinpäin. Tai totta kai te sen tiedätte. :D Mutta kiinnostaa vaan, oletteko hankkimassa joskus omaa omaa asuntoa? :)

Paljon teidän nykyisen kämpän vuokra on? Tuo mitä olette menossa katsomaan maksais siis vuodessa 15 000 euroa.. Kauheita summia. :D

Seamrog kirjoitti...

Sehän menee kai vähän niin että esim. kelan tuetkin ovat kalliimmilla seuduilla vähän korkeampia... Ja nyt kun Otto on töissä niin tulee olemaan hiukan enemmän rahaa kuukaudessa. <:

Kyllä me ollaan mietitty josko sitä muuttaisi Helsingin sisällä jonnekin halvemmalle seudulle tai sitten Espoolle tai Vantaalle... Muuten me muutettas varmaan tyyliin Turkuun tai Forssaan mutta kun mun isovanhemmat ja äiti asuu tällä samalla seudulla millä me niin heistä on meille tosi paljon apua lasten suhteen!

Ollaan me joskus harkittu omaa asuntoa, mutta vasta sitten kun molemmat on duunissa, muuten mistään ei tuu mitään. :D

Nykyisen kämpän vuokra on 845€, eli lähestulkoon siis ilmainen jos vertaa muiden tän kokosten asuntojen vuokriin. :D

Anonyymi kirjoitti...

Mikä on itsepalvelukirppis?

-Caro
www.carol-line.vuodatus.net

Anonyymi kirjoitti...

Jännää verrata tänne Joensuun hintoihin..meillä on täysin rempattu 78 neliöinen kolmio kaikilla mukavuuksilla, keskustaan on 4,5 km ja vuokra....540e!! :) onneksi en asu helsingissä. :D
Mitä siideriin tulee, ite en juo muuta siideriä kuin kuivaa omenaa, nimittäin se ei maistu yhtään sokerilta ja se menee tosi helposti alas! kannattaa kokeilla! -Iron

Seamrog kirjoitti...

Caro: Se on siis sellainen että siellä on vaan pöydillä kamat ilman henk. koht. myyjiä. Nappailet ne kamat koriin mitkä haluat ostaa ja meet kassalle maksamaan. :)

Iron: Jep.. :D Mä oon kyllä joskus maistanut kuivaa omenaa ja ei jessus, mun makuun se ei ollu ollenkaan! Ei siis suoranaisesti pahaa mut ei hyvääkään... :D