keskiviikko 21. heinäkuuta 2010

Kaunis aamu.

Eilinen ilta ei tosin ollut kovinkaan kaunis. Minulla oli ihan järkyttävän huono olo ja ehdin jo panikoida että nyt sain jonkun vatsataudin, mutta onneksi olin väärässä! Olo kaikkosi pikkuhiljaa ja sittten jo nukahdin, ja nyt on taas oikein hyvä olo. Mitä nyt tuntuu hiukan jumittavaiselta mutta se nyt menettelee. 

Tänään lapset ovat menossa hoitoon niin että saamme vapaailla Oton kanssa, taisin tästä kylläkin jo mainita eilen. Olen toiveikas että saisin lapsoset jo sen verran ajoissa hoitoon että saisin värjätä hiukset ja meikata ihan yksinäni omassa rauhassani! Joudun olemaan tänään myös kuskina, haen joskus iltasella Oton veljen meille autolla. Toivottavasti kaara vaan pysyy kasassa, meinaan siihen pitäisi lisätä jäähdytysnestettä ja vaihtaa öljyt, tosin kumpikaan ei ole loppu silti vielä... Pitänee ehkä tänään raahata isoisä mukaan huoltsikalle, minä en ymmärrä autojen päälle paljon mitään, mutta tässähän sitä koko ajan oppii kun katsoo vierestä ja kuuntelee! Tiedän sentään suunnilleen miten renkaat vaihdetaan ja milloin ne pitää vaihtaa, samaten osaan katsastuskäytännön ja osaan itse lisätä tuulilasinpyyhkijänestettä. Samaten kyllä tiedän suunnilleen muidenkin öljyjen tilanteen ja että miten niitä pitää siellä olla, mutten osaa vaihtaa niitä itse ja jäähdytysnestehommasta en ole ihan varma. No, piakkoin senkin sitten opin, edes teoriassa. 

Jani katsoo Harry Potter ykköstä jotain sadatta kertaa parin päivän sisällä, koskahan se kyllästyy tuohon? Ei varmaan koskaan jos poika tulee yhtään äitiinsä... Henkilökohtaisesti olen kylläkin sitä mieltä että HP:t ovat kirjana paaaaaljon parempia mutta kyllä ne leffanakin menettelevät kun kuitenkin itse tiedän miten homma ihan oikeasti menee. Olen aika kirjauskollinen. Sama homma TSH-trilogian kanssa.


Minulla ei taida olla mitään tämän järkevämpää kerrottavaa nyt vaikka kirjoitusinto onkin kova.. Mistähän lässyttäisin? Vaikka siitä että mitähän minä sitten haluaisin juoda tänään. Valkovenäläiset olisivat hyviä mutta ne pitää aina tehdä, enkä tiedä jaksanko. :D Kaljaa en jotenkin jaksaisi kun se on niin hemmetin täyttävää, pitäisiköhän ostaa jotain hemmetin Smirnoff Iceja muutama. Ne on kylläkin ihan överimakeita sitten kun niitä juo enemmän kuin pari. :D Olen minä vaikea. Tästä sen kyllä näkee että en pistä suuhuni mitään ellei se ole hyvää, mikä meinaa sitä että en juo alkoholia humaltumistarkoituksessa vaan siksi että juoma on hyvää. Minulle on alkoholissa mitattuna paljon jo neljä annosta, kaksi tai kolme on se minkä yleensä juon yhdellä kerralla. Joskus saattaa lipsahtaa viiteen annokseen ja sitten ei kyllä hyvää seuraa... Ainakin tulee juominen halvaksi, en todellakaan valita!


Nyt kun vielä malttaisi odottaa siihen että saan kämpän hetkeksi kokonaan itselleni, ai että sitten on mahtavaa kun saan huudattaa musiikkia ja vaikka ties mitä ilman että ketään häiritsee tai kukaan keskeyttää! Viimeksi meillä taisi olla lapsivapaa ilta ja yö joskus maaliskuussa... Joten nyt onkin taas jo korkea aika! Vaikka sen tiedän että sitten kun lapset ovat olleet poissa pari tuntia niin minä olen ihan itku silmässä että koska saan mukulat takaisin kotiin. :D

2 kommenttia:

eimii kirjoitti...

En minäkään mitään autoista ymmärrä, minä vaan ajan! :D Ei kaikkee tarttekaan osata, miehet on kaikkea tylsää tietoutta varten.. ;)

Kuulostaa ihanalta saada välillä lapsivapaa ilta, varmasti olet sen ansainnut! :) Ja se on hyvä että kerkeää tulla vähän ikävä, sitten jaksaa lapsia taas paremmin kun on saanut hieman "taukoa".. Eikö Jani pelkää yhtään Pottereita?

Ja hitsi ku tekis mieli ehdottaa sulle jotain juomaa muttei nyt tule oikein mitään mieleen... :D Joku mitä ei tarvitsi sekoittaa ja mikä ei olisi liian makea...

Seamrog kirjoitti...

Mäkin lähinnä vaan ajelen, tosin olis kyllä ihan kiva osata jotain perusjuttuja tehä ite niin ei tarttis aina miesten perään huudella :D

Ei Jani pahemmin pelkää, kyllä se basiliskia saattaa välillä kavahtaa ja juosta esim eteiseen piiloon mutta kyllä se on siihenkin jo tottunut. :D Jani ei kamalan herkästi pelkää mitään.

Kyllä mä tästä jonkun hyvä juoman vielä itselleni keksin, jahka menen Alkoon pyörimään.. :D Tai sitten käy niin että mä vaan hillun siellä eestaas ja myyjät kattoo vinoon ja poistun loppujen lopuksi kaupasta mukanani pari jotain ihan perusjuomaa. :D