torstai 15. heinäkuuta 2010

Ukkonen!!!

Sataa ja ukkostaa. <3 Ihanaa vaihtelua niille ainaisille auringonpaisteille! Vaikkei niissäkään mitään vikaa ole, mutta täytyy sanoa että helteet ovat olleet sen verran kovat että ei oikein enää jaksanut... Jos nyt tämä ns. huono ilman vähän raikastaisi ilmaa! Mietinkin jo aiemmin tänään miksi oloni oli niin tunkkainen ja päätä meinasi särkeä, noh, näiden ilmojen iskiessä selvisi sitten sekin. Tosin tätä myräkkää osattiin muutenkin odottaa, sen verta harmaata oli tänään jo aiemmin. 

Tänään sitten testasin uusinta kynsilakkaa, joka siis oli GOSHin Holographic. 


Täytyy kyllä sanoa että aivan mahtava lakka... Säihkyy kaikissa sateenkaaren väreissä mikä meinaa sitä että se ei ole kuitenkaan liian silmiinpistävä kuten perushopea kynsilakka. Mielestäni ihan tavallinen hopea lakka on jotenkin liikaa automaalin näköistä, en tykkää. 


Plussaa tässä lakassa on myös se että se kuivuu mielestäni todella nopeasti, niinpä ei siis kynsienlakkauspuuhissa kauaa nokka tuhise. 


Kynsienlakkailun jälkeen hipsin suihkuun samalla miettien kuumeisesti mitä hittoa sitä laittaisi ulos päälleen ettei ihan tukehtuisi pystyyn. Päädyin sitten pitkästä aikaa hameeseen, ja täytyy sanoa että yllättävän hyvin viihdyin siinä vaatevalinnassa pitkästä aikaa. 


Toppi H&M. 
Hame seconhand.
Vyö joskus jostain Myyrmannissa olevasta pikkuliikkeestä.


Nuo kengät olivat jälleen kerran vain kuvausrekvisiittana, sillä en sitten lopultakaan jaksanut lähteä taaskaan koikkelehtimaan koroilla. Josko vaikka ensi viikolle keksisi jotain tekemistä niin että saisi pitkästä aikaa ulkoilutettua noitakin kenkiä...
Pieni sananen tuosta ketjusta joka näkyy oikeassa ranteessani. Se on alunperin ollut lanteille kiinnitettävä roikkuva vyö, jos tajuatte mitä meinaan. Se kuitenkin hajosi joten pienellä lisäketjunpätkällä siitä sai aivan loistavan rannekorun! Uusiokäyttö kunniaan.


Hipsimme siis Oranssitorille ja kauppaan. Kirpparilta mukaan tarttui yllättävän monta kivaa juttua. 
Vihreä paita, 1€. Tuo tulee olemaan aivan mahtavan kiva sitten kun säät alkavat taas viiletä!


Alunperin Gina Tricotin paituli, 4,50€, kokoa S. Hihat tuossa ovat hieman hölmön näköiset minun silmääni ainakin toistaiseksi, ajattelin pestä tuon ja katsoa sitten tarvitseeko tätä hiukan tuunailla. 
Kanttinauhoja, 1,30€/rulla. Ensin ajattelin olla ottamatta yhtäkään, sitten kuin sattumalta huomasin piteleväni käsissäni näitä kolmea eri väriä nauhoja. Noh, minkäs sitä mahtaa, harakka mikä harakka.. Vielä kun joskus keksisi että mihin hemmettiin noita käyttäisi. 

Oranssitorilta hipsimme kauppaan ja minä sain hedelmäosastoilla hepulin. Kärryyn eksyi niin nektariinia kuin greippiäkin. Jotenkin tuntuu että tällaisilla kuumilla säillä ei mikään lämmin ja rasvainen uppoa, joten täytyy normaaliakin enemmän keskittyä noihin kevyempiin vaihtoehtoihin. Ruoaksi ajattelin tänään tai huomenna väsätä couscousia ja fetaa, namnam. 
Kärryyn nappasin myös pienen purkin mangojugurttia, en ole ikinä ennen maistanut. Täytyy kokeilla, mutta uskon ettei se ainakaan kovin pahaa voi olla!

4 kommenttia:

© CarrieMursu kirjoitti...

Upeita kuvia, ja hienoo uusiokäyttöö sait käsikorun! Fantastinen. :)
Ja kynslakkaki oli sairaan hieno. o.o

Seamrog kirjoitti...

Kiitos kovasti! :)

eimii kirjoitti...

Hepuli hedelmäosastoilla. xD


...Ihana lakka! :)

Seamrog kirjoitti...

:DDD

Kiitos! :)