maanantai 19. heinäkuuta 2010

Irvistelyä ja sadetta.

Oli ihanaa kun eilen illalla satoi. Nyt on edelleen paljon viileämpi ja raikkaampi ilma, katsotaan vaan kauanko tämä pysyy...

Eilen lähinnä jumitin. Koko aamupäivän luin ja sitten päiväseltään Taru piti minulle irvistelyesityksen samalla kun meikkasin.


Kävimme hakemassa Filmtownista leffan nimeltä Case 39 ja se oli trilleri, mielestäni ihan katsottava leffa kyllä, voin suositella. 


Leffan jälkeen lueskelin ja vetelin herkkuja. 


Olen ihan addiktoitunut noihin kaupan säilykekirsikoihin, voi jessus ne on kun karkkia paitsi silti paljon raikkaampia!


Minun piti värjätä hiukset jo toissapäivänä, mutten sitten jaksanutkaan. Eilenkin minun piti mutta sekin sitten jäi. Jos vaikka tänään saisin aikaiseksi? Hiukset ovat jo ihan haalistuneet ja juurikasvuakin on jo ihan mukavasti...


Tänään yritän päästä juttusille kaverini kanssa, ainakin sovimme että soittelisimme tänään. Toivottavasti hän voisi vaikka ihan nähdäkin, olisi niin paljon helpompi jutella. 

Uusia asuntoja ei ole ilmaantunut nettiin. Päässäni on muutenkin alkanut muhia ajatus että muuttaisimme jonnekin vähän kauemmas kuten vaikka Espoo tai Vantaa ja siellä sitten jonnekin kivaan pikku rivarinpätkään... Ei se olisi niin paha jos asuisi kaukana jos kämppä olisi hyvä.Tai siis täydellinen. 

Noh, katsotaan mitä tuleman pitää... Ihan kaiken suhteen.

1 kommentti:

FONT LOVER kirjoitti...

wonderful photos!
keep up the good work *_*