tiistai 20. heinäkuuta 2010

Eilen oli kivaa.

Eilinen oli harvinaisen tapahtumarikas päivä verrattuna aiempiin.


Ensiksi treffasimme kaverin kanssa ja olimme aikeissa mennä minigolffaamaan rantaan mutta saimme huomata että minigolfrata ei taida enää olla ollenkaan käytössä. Siispä menimme jumittamaan jonkun pihan penkille ja miettimään mitä hittoa sitten tekisimme. Siinä jonkun aikaa jahkailtuamme päädyimme sitten siihen tulokseen että menisimme piknikille jotenka suunnistimme kauppaan josta tarttui mukaan vaikka mitä kanasalaatista muffinsseihin. 
Piknikpaikaksi valitsimme meidän talon takapihan sillä perusteella että se oli kaupan vieressä ja siitä pääsi vessaan. :D


"Takki" joku ikivanha mutta ihana. 
Toppi H&M. 
Hame Seppälä. 
Kengät Andiamo.
Laukku H&M mutta olen tuunannut sitä paljon itse.

Isovanhempani toivat mansikoitakin meille. <3 Lähdimme mansikoiden saannin jälkeen meille tutkimaan uudelleen läpi vaatteeni sillä kaappini pursusi taas kaikkea ylimääräistä. 
Linnoittauduimme siis meillä makuuhuoneeseen kahvin ja teen ja kameroiden kera.

Kävimme ensin hyvällä menestyksellä pari isoa laatikkoa läpi ja sitten siirryimme virallisesti kaappiin. Tyhjensin sen ja sitten kaveri totesi että minähän mahtuisin sinne ihan kevyesti joten homma meni sitten siitä lähtien jo vähän pelleilyksi. 
Mulla on mörköjä kaapissa. 

Aloimme sitten käymään läpi vaatteita ja sieltä löytyikin ties minkämoista kamaa ja osa niistä ikuistettiin minun ylläni. Harmi vaan että osa niistä oli niin överikarseita etten niitä halua julkaista, mutta ei se mitään!
Omistan yllättävän monta paria sellaisia pitkiä silkkihansikkaita joita olen saanut aina ties vaikka mistä, ja kaverini osti minulta yhden parin puolellatoista eurolla. Täytyy sanoa että ne kyllä sopivat hänelle hyvin!


Löysin kaapistani myöskin tuon kuvassa näkyvän mekon, joka on liian lyhyt ja läpinäkyvä ulkona käytettäväksi mutta juuri hyvä sisäkäyttöön hirmuisilla helteillä!
Pääkallo kurkkaa. 

 Hei, mitkäs nää on!?

Kuten huomaatte niin homma alkoi mennä ehkä hitucn raadolliseksi..

 Maalaistalon emäntä.
Täytyy kyllä sanoa että hiton hyvin sain kamaa pois! Yhteensä pari muovikassillista joista osa oli taas kerran käyttämättömiä kenkiä...


Suurin osa pois lähtevistä tavaroista oli aika hyväkuntoisia ja kokojakin löytyy jonkin verran XS:tä vähän ylöspäin ja 32:sta 36:een. Voisin laittaa niitä myyntiin ihan netinkin kautta esim. blogihuutokauppana mutta ensin haluaisin tietää kiinnostaisiko mahdollisesti yhtään ketään? 
Kato, napa!!


Päädyin myös mulkoilemaan nahkahousujani peilistä ja sain huomata että nyt jos pysyn ihan tasan tämän kokoisena niin nuo istuvat kuin valettu! En malta odottaa viileitä säitä niin että pääsen käyttämään näitä! Vaikka kyllä tämä kesä saa kestää niin kauan kuin mahdollista, kesä on ehdottomasti parempi kuin syksy tai talvi. 


Loppuillan vietinkin sitten kirjan ja aivan mahtavien suomalaisten mansikoiden kera. <3 Jessus että nuo mansikat on hyviä, onneksi niitä on vielä vähän jäljellä!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

laita vain vaatteita ja kenkiä myyntiin =)
upea tyyli sinulla. Ja ihana huomata että äiditkin voivat olla persoonallisia.

Seamrog kirjoitti...

Oukhei. <:

Ja kiitos! :)