sunnuntai 25. heinäkuuta 2010

Noitia ja musiikkia.

Eräs kappale on tällä hetkellä niin kovassa soitontoistossa että luulisi sen jo kohta kuluvan kokonaan puhki. 


En voi mitään, olen rakastunut. <3

Käväisin palauttamassa leffan ja samalla heitimme parin tunnin mittaisen kävelylenkin äidin ja Tarun kanssa. Jaksoin kuvata päivän vaatteetkin, joten tässä tulee. 


Paita Seppälä. 
Hame Seppälä. 
Kengät Andiamo.
Mukavat vaatteet muuten mutta hemmetin kuuma niissä tuli. On taas niin tautisen painostava ilma ettei ole tosikaan. 

 Erittäin ja todella miellyttävän suuren osan valveillaoloajastani olen viettänyt Terry Pratchettin noitakolmikon parissa.
Jos joitakin hahmoja rakastan (ja tähänhän ei siis lasketa mukaan Harry Pottereiden tai TSH:n hahmoja) niin juurikin Muori Säävirkkua, Magrat Kynslaukkaa ja Nanny Auvomieltä. Ai että kun joskus pääsisi tapaamaan heidät!


En myöskään voi olla taas kerran hehkuttamatta sitä kuinka nerokas ja juonikas pikku kieroilija tuo Terry Pratchett onkaan. Minuun vain uppoaa niin kympillä hänen kirjojensa huumori, joskus se uppoaa vähän liiankin syvään ja minun on vaikea irtautua valvemaailmaan. Liiallisen eläytymisen tunnistaa siitä kun huomaa välillä ajattelevansa: "Mitähän Muori Säävirkku tekisi?"
Noitasiskosten jälkeen ajattelin paneutua kirjaan nimeltä Herraskaista Väkeä. Noitia Maisemissa -kirja on jo luettu.. 


Pitäisi alkaa pakkaamaan Forssanreissua varten, harmi vain ettei oikein tuntuisi olevan siihen energiaa... Se on tämä saamarin ilma kun tekee niin voimattoman ja läkähtyneen olon.
Noh, ehkäpä minä saan huomenna aikaiseksi. Tai parempi ainakin olisi, muuten tulee vähän liian kiirus. (Mitähän Muori Säävirkku tekisi?)

3 kommenttia:

Miranda kirjoitti...

Tuo paita on niin ihana ! Rakastan ruutuja:)

Seamrog kirjoitti...

Kiitos! :)

Ventovir kirjoitti...

Terryn kirjat on mahtavia, paras niistä on tietenkin Mort :)