sunnuntai 11. heinäkuuta 2010

(Osittain) uudistunut kotikolo.

Tässäpä olisi sitten näitä lupailemiani kuvatuksia! Mikään steriili sairaala tämä ei ole, mikä meinaa sitä että näkee että täällä eletään, mutta siistiä kuitenkin ainakin minun ja kaikkien läheisimpieni mittapuulla!


Keittössä on siis uusi ruokapöytä ja uudet tuolit. Ikeasta nuo ostettiin, pöytä oli vähän yli satasen ja tuolit kappalehinnaltaan 15€. Ei siis mielestäni kovin paha!


Kahvinkeitinkin on niinsanotusti uusi. Eli siis vanha uusi. :D Meillä on ollut tuo sama keitin aiemminkin, mutta sitten annoimme sen äidille ja otimme toisen tilalle kunnes siitä hajosi pannu ja jouduin hakemaan tuon mustan keittimen meille. Tuo musta on kyllä silmiä hivelevämpi, se edellinen oli valkoinen. 
Olohuoneessa on äitini vanha vuodesohva joka on muuten todella tukeva istuttava mutta kuitenkin sopivan pehmoinen. Matto on Ikeasta, maksoi viitisenkymppiä, vähän päälle. 


Verhot ovat myöskin Ikeasta. Ne ovat jonkinlaista samettia, hinta oli viitisenkymppiä ja väri on suklaanruskea vaikka kuvasta ei ihan kunnolla erotakaan.
Kuten näkyy, sängynpääty on täynnä vaatteita, mutta mieluummin niitä siinä pidetään kuin sohvalla. :D Makuuhuone on kuitenkin yksityisempi niin ettei vaateröykkiö häiritse päivittäistä elämään. 
Siinä on sitten uudet lakanani. <3 Se on vähän rypyssä mutta kyllä siitä erottaa tekstit. 


Jätin pois vessan, eteisen ja lastenhuoneen sillä niissä ei pahemmin ole mitään muutosta tapahtunut paitsi sitä että eteinen on täynnä kamaa putkiremontin takia kun piti yksi komero tyhjätä... Varmastikin saamme kamat jo kohta takaisin komeroon, tai jos paremmin kävisi niin uuteen kämppään!

5 kommenttia:

© An Unknown Artist ♥ kirjoitti...

Mahtavia sisustuksia! :)
Lakanoista kommentoisin, että täsmälleen saman sain viimejouluna. ;D

Seamrog kirjoitti...

Hihh, hienoa! :D Ja kiitos.

eimii kirjoitti...

Niin kivan näköisiä uudistuksia! :) Ja vaatteita, ihana tuo kissa paita! ^^

eimii kirjoitti...

Oho mitäs mä nyt sekoilen, se kisu paita olikin seuraavassa merkinnässä, no any case. :D Ja siililakanat on myös söpöt :)

Seamrog kirjoitti...

Kiitos. :)