maanantai 26. heinäkuuta 2010

Nyt kaikille suut makiaks.

Meikätyttö lähtee tänään Forssaan jihuujihuu... Aika aneemista. No, tässä on koko päivä aikaa vielä tulla esteitä nenän eteen, joten katsotaan nyt miten käy.


Eilisilta kulutettiin katsomalla MacGyveria ja voin häpeäkseni todeta että kyseinen sarja ei ole enää ollenkaan niin paska kuin se joskus mielestäni oli.. Nyt sitä katsoo jo ihan mielenkiinnolla, ennen karkasin äkkiä huoneesta jos joku katsoi sitä. 

Haettuani tässä aamukahvin rupesin kauhistelemaan listaa jonka olin tehnyt reissua varten. 


Olen aina ihan toivoton. Puoli omaisuutta pitää aina pakata mukaan ja sitten reissussa huomaakin että puolet niistä kamoista olivat ihan turhia. Tuokin lista koostuu nyt lähinnä meikeistä ja hygieniatarvikkeista, ja kyllä, nekin on pakko listata tai ne unohtuvat ihan varmasti koska pakkaan aina niin viime tipassa että siinä on jo pakko olla joku lista jos haluaa pitää aivonsa kasassa. Kuitenkin voin ylpeydellä todeta että tämä lista ei ole läheskään niin pitkä kuin aiemmat ovat olleet, sillä nyt pidin jopa hiukan realistisempaa linjaa. 


Hyvä ajokelikin näyttäisi tulevan, olettaen että ilma pysyy samana eikä tule kamala paiste ja sade. 


Tänään pitää mennä katsastamaan autosta öljyt sekä jäähdytysneste ja hoitaa ne kuntoon ennen lähtöä. Onneksi isäni tulee apumieheksi niin että näen kun homma tehdään kerran ja sitten vastaisuudessa osaan varmasti jo ihan itse. 


Puoli kolmelta on sitten asuntonäyttö, sinnekin isäni tulee ilmeisesti mukaan. Ihan kiva niin ei tarvitse yksin mennä. 

Nyt voisin pikkuhiljaa pistää ajatuksia kasaan ja vaikka mennä aloittamaan sitä pakkaamista kunhan jaksan, muuten tulee ihan liian hektinen päivä kaiken kaikkiaan... Tai sellainen tästä tulee varmasti muutenkin, mutta koitan lieventää asiaa niin paljon kuin mahdollista. (Mitähän Muori Säävirkku tekisi tässä tilanteessa?)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heippa!
Luin tuolta jotain mitä olit kirjoittanut Wiccalaisuudesta. Aloin miettiä että eikös se ole huono asia jos syö lihaa jonka tuotannossa eläimet kärsivät? Tai siis saako Wiccalainen tappaa ollenkaan eläimiä tai aiheuttaa niiden tappamisen ostamalla lihaa? Mun mielestä metsästäminen on ainakin parempi juttu! Ja sitten kuluttaminen, eikös se vahingoita luontoa kun ostaa aina uutta, eli siinähän tekee muille pahaa?

Mitkä on sun mielipiteet näistä? Vastaile joskus jos jaksat :D :)ei pakko...
-A

Seamrog kirjoitti...

Hellou.

Minun mielipiteeni tuohon lihansyöntiin on se, että on ok syödä lihaa koska ihminen kuitenkin on lihansyöjä. Samaa mieltä ovat myöskin wiccalaisuudesta kertovat kirjat. Itse en kuitenkaan pahemmin lihaa syö, ihan vaan sen takia että en pidä monenkaan lihan mausta.

Mitä taas kuluttamiseen tulee, niin olen sitä mieltä että on ok ostaa uutta jos ostaa vain sellaista mitä todella tarvitsee tai haluaa, ja mieluiten jos suosisi kierrätettyä eli kirpputoreja ja vain silloin ostaisi uutena kun käytettynä ei löydä. <: