sunnuntai 11. heinäkuuta 2010

Erinäisiä paitoja ja sormus.

Tässäpä olisi sitten niitä muutaman päivän takaisia ostoksia! 


Paita Seppälästä, hinta oli parisenkymppiä.


Seppälästä tämäkin paita, hinta taisi olla jotakin vajaa parikymppiä. Olen aivan rakastunut tuohon, en tiedä mikä fiksaatio mulle on tullut lyhythihaisiin paitoihin joissa on huppu. <3 Omistan niitä vasta tasan tämän yhden, mutta josko jostain joskus bongaisin vielä ihan perusmustan tai mustan jossa on on joku kiva printti...


Seppälästä tämäkin paita, lastenosastolta hintaan 7€ kun oli alennuksessa. Kaula-aukko oli pienempi mutta leikkelin siitä noin sentin levyisen kaitaleen irti niin nyt on oikein hyvä. Sydämeni vei tuo kissa, aivan ihana otus. <3


Pitkällisten etsintöjen jälkeen löysin H&M:stä peruskauluspaidan jossa on lyhyet hihat! Hinta oli parikymppiä, ehkä hiukan kallis mutta pakkohan se oli maksaa kun näitä peruspaitoja tulee muotivirtausten keskellä myyntiin ehkä kerran vuodessa jos silloinkaan, tai sitten en vaan tiedä mistä etsiä. 

Ostin näiden lisäksi myös kaksi armeijanvihreää perustoppia, mutta koska ne ovat todellakin perustoppeja niin en nähnyt mitään järkeä niiden kuvaamisessa. 


Ja viimeisimpänä muttei vähäisimpänä, pääkallosormus! Olen tällaista metsästänyt jo liki puoli vuotta ainakin, mutta ei natsannut kunnes sitten muutama päivä sitten käydessäni Seppälässä. SEPPÄLÄSSÄ. Lähestulkoon vihoviimeinen paikka mistä olisin odottanut tällaisen löytäväni. Hinta oli noin viisi euroa, ei mielestäni kovin paha. Voin kylläkin sanoa että vaikka hinta olisi ollut kympin niin olisin varmaan siltikin ostanut tuon, niin mojovasti se vei sydämeni.

4 kommenttia:

Luna kirjoitti...

tosi kivoja kaikki noi paidat, varsinki toi mis on kissaprintti! :D ja makee sormus! :)

Seamrog kirjoitti...

Kiitoksia! :)

© An Unknown Artist ♥ kirjoitti...

Itekki oon tuollaista sormusta ettiskelly... Ei oo löytyny ainakaa viellä! :)
Kaveri sano ostaneensa mulle tollasen, muttei hajuakaa millo sitte saan. D;
Ja noi paidat oli kyl siistei. O.O

Seamrog kirjoitti...

Kiitos. :)