sunnuntai 25. heinäkuuta 2010

Vankeja ja vartijoita.

Kaveri tuli eilen käväisemään yllättäen, ja kävimme sitten vähän vierailemassa Alkossa ja Filmtownissa. 


Korut mistä sattuu. 
Topit H&M, mustan leikkelin itse. 
Housut joskus jostain, revin itse aikoinaan. 

Alkosta tarttui mukaan kahvilikööri ja kaupasta maitoa, joten voitte varmaan arvata minkä sortin litkua niistä tuli. Filmtownista tarttui mukaan vankila-leffa. 


Leffan idea oli se että joukko miehiä osallistui psykologiseen kokeeseen. Osa miehistä laitettiin vartijoiksi ja osa vangeiksi, ja koko juttu alkoikin sitten mennä vähän persiilleen... Leffa oli mukamas trilleri, mutten löytänyt mitään trillerimäistä tuosta. Oli se kuitenkin ihan katsottava ja pari ihan siedettävääkin kohtaa siinä oli, mutta noh... Onneksi ei maksanut kuin kolme euroa niin eipä ollut kuitenkaan kauhea rahanmenetys. 

Tänään olisi tarkoitus mennä palauttelemaan tuo leffa, muusta aktiviteetista ei sitten kyllä ole tietoa. Olisihan se kiva jos vähän pääsisi vaikka vähän kävelylle. 

Huomenna olisi sitten tarkoitus lähteä Forssaan hengaamaan, täytyy nyt kyllä ensin vähän katsoa ettei tule mitään isoja esteitä... Tällä hetkellä Forssakiinnostus on pyöreä nolla, mutta aion raahata itseni sinne vaikka väkisin sillä tiedän että minua harmittaisi kaksin verroin enemmän jos en menisikään sinne. Tietenkinhän ajankohtaa olisi aina voinut siirtää, mutta sitten taas kun äidilläni on nyt lomaa ja Otolla töitä niin äiti olisi ollut oiva lastenvahti. Pitää nyt katsoa, löysin nimittäin pari asuntoakin netistä, jos niitä pääsisi katsomaan juuri silloin kun on Forssanreissu niin sitten sitä olisi pakko siirtää, asuntoasia on valitettavasti tärkeämpi juuri tällä hetkellä kuin se Forssa vaikka sekin on todella erittäin tärkeä! Mutta sen asian kanssa voi sitten vähän joustaa suuntaan tai toiseen, asuntohommien kanssa kun ei voi. 

Jani menee tänään minun isälleni kylään pitkästä aikaa, saas nähdä kauanko poika sillä reissulla tällä kertaa viihtyy... Yleensä vierailut ovat saattaneet venähtää muutaman päivän mittaisiksi.

Ei kommentteja: