keskiviikko 14. heinäkuuta 2010

Huh hellettä.

En nyt muista mainitsinko tätä missään vaiheessa, mutta Otto ja Jani olivat tosiaan mökillä keskiviikosta sunnuntaihin. Sunnuntaina he tulivat kotiin iltasella, tuliaisten kera! Taru sai punaisen t-paidan jossa lukee "pikkusisko" ja minä sain seuraavanlaisen kaulakorun. 


Onhan tuo kaunis, sääli vain etten käytä sydänkoruja, paitsi kahta olen käyttänyt, mutta käyttökerroista on jo aikaa. Toinen niistä on hiukan kelttiläistyylinen jotakin metallia tai vastaavaa oleva hiukan pitkulainen sydän, ja toinen on vaaleanvihreä "timantti"sydän. Voinhan minä koittaa antaa tällekin korulle mahdollisuuden, tuo sydän on nätin muotoinen ja nauha on sentään musta. Jossei muuten niin koristuksena seinällä tämä ainakin on.

Tänään tässä meidän kämpässä on näyttö, olen siis siivoillut hiki hatussa jotta tätä kehtaa esitellä. Onneksi nyt on enää pientä ylläpitoa, eli jos lapset sotkevat niin siivoaa sitten vain ne jäljet, suursiivous on onneksi jo tehty! Eteisen tyhjensin lähes kokonaan komeroon, samaten makkarista osan kamoista ja siirsin pyykkitelineen olohuoneesta makkariin. On taas kerran ihan uudestisyntynyt koko kämppä! Hyvä niin, sillä nyt hiki virtaa ja nestehukkakuolema on erittäin lähellä!

Ei kommentteja: