keskiviikko 22. syyskuuta 2010

Clothes, clothes, clothes.

Eilen minulla oli lääkäri- ja kauppareissu tehtävänä ja kävin niiden kimppuun tämän näköisenä.



Hiukseni ovat ihan päin pärsettä näissä kuvissa ainakin omaan silmääni mutta ei anneta sen häiritä! Päälläni oli kuitenkin Seppälästä ostettu paita, jotkut satunnaiset sukkikset, Cybershopista bongatut henkselit ja H&M:stä ostettu hame. Vaikka paidan kuosi ja väri ovatkin mitä ovat, noissa vaatteissa tuli jotenkin tosi asiallinen olo. :D Ai niin, kengät ovat DinSkosta.
Ulkona tuossa päällä minulla oli vielä se fleecehuppari jonka tein ja sen alla villatakki ja huivi kaulassa, ei muuten tullut kylmä yhtään! Ainoa miinus oli vain se että kun sen takin helma on niin helkkarin pitkä ja leveä niin tottakai se ui jokaikisessä vasteentulevassa vesilätäkössä ja oli sitten tosi hauskaa kun se märkä helma läpsyi sääriä vasten... Ei se kuitenkaan niin paha ollut ettenkö voisi sitä uudestaankin sadesäillä käyttää, se lämmitti kuitenkin niin mukavasti. Jos sen seuraksi vastaisuudessa pukee pitkävartiset saappaat jos on märkä keli niin hyvin menee! 

Lapset lähtivät yökylään eilen joten sain olla kaverini kanssa rauhassa ja viettää Mabonia, eli syyspäiväntasausta, vai oliko se seisaus... :D Kaverini pohti tätä samaa blogissaan myös! Jotenkin vain menee välillä nuo seisaukset ja tasaukset sekaisin! 
Siispä, kun kerran lapset olivat poissa, sain taas tarttua nuppineuloihin ja pehmoisiin kankaisiin ja ommella surautin itselleni mekon! Ns. kaavana käytin Gina Tricotista joskus ostettua tunikatoppia, vaikkakin valmiista tekeleestä tuli kuitenkin aikalailla erilainen kuin siitä mitä käytin kaavoituksessa. 


Alla olevat vaatteet ja vyö ovat kuvausrekvisiittaa. ;D














Ihana tuli, vaikka itse sanonkin! Tuon kankaan esittelinkin jo aiemmin täällä blogissa tässä postauksessa. Tuo on niin ihanan värinen! 

Vaikkei kauaa nokka tuhissutkaan tämän tekeleen kanssa, parisen tuntia tai vähän päälle, niin meinasi kyllä mennä hermo kerran jos toisenkin sillä tuo on niin hemmetin herkästi rullautuvaa kangasta, vähän samaan tapaan kuin loimusametti, paitsi että tämä rullautui vielä enemmän. Hyvin kuitenkin selvisin, kuten kuvista näkyy! 

Lopuksi vielä, nyt on lukijoita pyöreät kuusikymmentä kappaletta, kiitos siitä! Aivan mahtavaa! Silloin kun aloin tätä blogia kirjoittamaan, en olisi ikinä uskonut saavuttavani näinkin suurta lukijamäärää, veikkasin maksimimääräksi jotain pariakymmentä. Ihanaa että viihdytän näinkin montaa ihmistä! Upeaa! 

Ja hei psst, heitelkääs mulle vielä lisää ideoita tänne jos suinkin keksitte! <:

5 kommenttia:

levotontuhkimo kirjoitti...

oon niin kade kun sulla on kone jolla ommella vaatteita. sainkin nyt inspistä alkaa säästämään omaa konetta varten.

Moira Hermione kirjoitti...

Mun käsityksen mukaan joku ihan perus ompelukone ei taida ees olla kamalan kallis etenkin jos ostaa käytettynä ja jotain vähän vanhempaa mallia... Itselläni on ollut tämä sama kone jo yli kolme vuotta ja sain tämän aikoinaan lahjaksi miehen tädiltä. :)

Leena kirjoitti...

Se on tasaus :)

Emma kirjoitti...

Miten sä ootkin aina noin aikaansaava.. :) Heti kun lapset lähtee hetkeksi pois jaloista niin aina saat jotain aikaan. :) Mä varmaan vaan koomaisin sohvalla, että "jes tätä vapautta!" :D

Ihanat molemmat asut, nuo henkselit ekassa on veikeet. :)

Moira Hermione kirjoitti...

Leena: Jees, katsoinkin sen kalenteristakin jo. :) En vaan tajua miten ne aina kuitenkin menee aivoissa ihan sekaisin. x)

eimii: Itseasiassa oli varmaan melkeen vuosi tässä välissä kun en saanu mitään aikaan vaikka lapset oiskin ollu poissa. :D Tai no kyllä mä aina siivosin mutta niinku en tehny mitään ekstraa.. Nyt kuitenki ku on uusi tilavampi asunto ja enemmän energiaa jostain syystä.. Koko ajan tekis mieli olla ompelukoneessa kiinni. :D