torstai 28. tammikuuta 2010

HEL LOOKS.

Tylsyyksissäni tässä selailin Hel Looksin tarjontaa ja ajattelinpa tähän listailla muutamia jotka jollain tapaa sykähdyttivät erityisesti. Joko hyvällä tai huonolla tavalla. (Kaikki kuvat on siis Hel Looksin sivuilta kopioitu). Ja haluan korostaa, että en arvostele ihmisten itsensä ulkonäköä, vartaloa tai mitään muutakaan ainakaan negatiivisessa mielessä, kehua tottakai saatan. Ettei kukaan nyt pääse nipottamaan, niin korostan että keskityn tässä nyt ASUKOKONAISUUKSIIN.
Tässä mielestäni erittäin onnistunut ja hauska asu! En tiedä pukeutuuko kyseinen tyyppi tällä tavalla normaalisti, mutta oli tässä sitten normipukeutuminen tai ei, niin todellakin onnistunut. Pidän juurikin noista rosoisista housuista ja valko-mustasta "väri"skaalasta.No tarvitseeko tässä sanoa että mikähän nyt menee ehkä HIEMAN överiksi?Tämäkin asu on erittäin kiva, ainoa mielestäni epäonnistunut osanen on paljaat jalat ja oudot kengät. Muuten pidän erittäin kovasti juuri asun lepakkomaisuudesta (enkä tarkoita tässä nyt sitä seksuaalista suuntautumista..).Söpö ja toimiva sekametelisoppa. Tosi kivan näköinen! Rakastuin ehkä hitusen tuon tytön hiuksiin. Rakastan tuollaista iiiiiiisoa pörröpehkoa ja tuo väri on taivaallinen, se kun on valkoinen eikä peroksiidiblondi. Jäpikällä tyyli kohdillaan. Ketjut ja niitit on kivoja.Hälytys hälytys, mistä leipomosta on karannut kaksi kermakakkua? Olen sitä mieltä että tällaiset vaatteet NÄISSÄ VÄREISSÄ sopivat kymmenvuotiaille ja alle, mutta ei enää sen jälkeen... Ellei ole kyse esim. Animeconista tai jostakin vastaavasta.Tosi kiva asu. Vaikken itse pahemmin värejä käytäkään pukeutumisessani, niin silti ne miellyttävät silmää, esimerkiksi juuri tässäkin asussa.Hauskat värit mutta toteutus ei oikein minun mielestäni ole toiminut.Tuo huppari on IHAN MAHTAVA.Mielettömän söpö ja pirteä (kyllä, luitte oikein) asukokonaisuus! En tiedä onko mitään parempaa olemassa kuin neonvihreä tai neonkeltainen yhdistettynä mustaan. En itse käytä pukeutumisessani juuri ollenkaan sinistä, ja sen huomaa kyllä vaatekaappini sisällöstä. Siellä taitaa olla yksi ainoa sininen vaatekappale! Joka tapauksessa, tässä asussa sininen todellakin sopii tuon mustan seuraksi ja voisin melkein itsekin laittaa kyseiset vaatteet ylleni, ehkä pienin muutoksin.Siinä on miekkosella vanhan ajan Englannin tyyli hallussa! Ihan hemmetin HIENOA! Paljon parempi kuin nykyiset mustat frakit ja ties mitkä.
Mielestäni suhteellisen tyylikästä ja asiallista, jossei ota huomioon noita sukkia. Ne sopivat asuun kyllä jos on biletyksestä kyse, mutta muuten sama asu kävisi lähestulkoon vaikka työhaastatteluun jos noiden sukkien tilalla olisi sukkahousut. 


Muistakaamme että erilaisuus on rikkaus ja jokainen on hyvä juuri sellaisena kuin on, vaikkei se toista miellyttäisikään!

4 kommenttia:

Suski kirjoitti...

Ite tykkään myös Antti Apslundin mustavalkoisesta tyylistä, muistuttaa paljon omaa tyyliäni muutaman vuoden takaa.

Turkismamma on jäätävä :.D

Tuo yksi tyttö näkyykin olevan luokkakaverini :)

Nuo viimisessä kuvassa näkyvät Two witchesin heidin kengät on aivan ihanat. Osaisikin kävellä moisilla.

Seamrog kirjoitti...

Ei siinä muuta kuin siitä vaan treenaamaan, kyllä tuollaisilla korkeilla koroilla oppii aika nopeasti kävelemään... Tai sit jos ei niin pukeutuu niihin aina silloin kun ei tartte pahemmin kävellä. ;D

Peps kirjoitti...

Oon itekin nauranut tolle turkishattuun ja turkistakkiin sonnustautuneelle leidille :D

Seamrog kirjoitti...

Jep, kyllä mäkin sille vähän hörähtelin. :D Ja todennäkösesti mun silmät laajeni ehkä hiukan sen kuvan läjähtäessä tietokoneen ruudulle...