keskiviikko 20. tammikuuta 2010

Punaista ja mustaa.

Eilinen oli aivan omaa luokkaansa kaikessa tylsyydessä ja masentuneisuudessa. Onneksi tämä päivä näyttää jo paljon valoisammalta niin sääolosuhteilta kuin minun mielialaltanikin! 


Otto kiikutti minulle eilen kaksi punaista ruusua ilman minkäänlaista sen suurempaa syytä. Kauniitahan nuo ovat!
Eilen minun piti mennä kaupungille katselemaan josko löytäisin mustan perustakin. Pitkällä helmalla. Ei välttämättä nilkkoihin asti, mutta ainakin alle polven. En sitten mennytkään, erinäisistä syistä johtuen, mutta ajattelin tänään ottaa itseäni niskasta kiinni ja lähteä. Selailin meinaan Mortician nettisivuja ja sieltä bongasin tällaisen takin: 


 Kuva Mortician nettisivuilta.


Nuo bondageremmit on irroitettavat, joten takista saattaisi halutessaan saada yksinkertaisemman. En ole aivan varma nyt tuosta helmasta että miltä se kokonaisuudessaan näyttää, mutta nettisivuilla lukee että kyseinen takki poistuu mallistosta joten voi hyvinkin olla että kun tänään jossain vaiheessa saavun Morticiaan, niin siellä ei enää ole tuota takkia ollenkaan tai sitten sitä ei ole ainakaan minun koossani (tai sitten sitä myydän vain netin välityksellä). Enpä tiedä, tuo olisi hyvä jos en muutakaan löytäisi. Takilla olisi hintaa 80€. 


Netistä bongasin eilen Rockgootista tällaisen takin:


Kuva Rockgootin sivuilta.

Tämä on nettisivuilla nimetty sellaiseksi kuin Alcis ja hintaa sillä olisi 50€. Tämä olisi ollut paljon parempi kuin tuo minkä bongasin Morticiasta, mutta näitä ei ole jäljellä kuin kokoa M ja en halua ostaa sitä sovittamatta, aina kun riippuu ihan takista että menetteleekö M minulla vai ei. Yleensä koko M on väistämättä hemmetin iso tai ainakin tosi huonosti istuva, ja koska kyse on kuitenkin suht kalliista takista niin en haluaisi sitä itse joutua alkaa pienentelemään. Jos tuolla olisikin ollut hintaa vaikka 20€ niin olisin jo tilannut tuon.


No mutta, tänään olen joka tapauksessa menossa kaupungille pyörimään, katsotaan mitä eteen pomppaa vai pomppaako mitään. Ja vannon pyhästi, etten osta mitään kallista takia jossei se ole täydellinen tai edes toooooosi pienellä vaivalla muokattavissa sellaiseksi! 


Sitten tähän välikköön lukijan toivetta. Pyydettiin kertomaan miten parisuhde sujuu, miten saamme sen toimimaan vaikka on kaksi pientä lasta. 
Noh, mitenkähän tämän nyt selittäisi. Meidän parisuhde on alusta asti ollut semmoista hemmetin vuoristorataa, silloin kun menee hyvin niin silloin menee tosiaan hyvin, silloin kun menee huonosti niin sitten on kyllä semmoisia järistyksiä ettei tosikaan. 


Terhi ja Otto vuonna 2005.


Meillä ei oikeastaan ole sellaista kultaista keskitietä, tiedä sitten miksi niin. Paljoa ei meillä yhteistä aikaa ole, mutta omaa aikaa on sitten kummallakin aikalailla vaihtelevasti, ja kyllähän me yhteistäkin aikaa joskus vietämme esim. katsomalla leffaa tai sitten syömällä yhdessä. Mitään kovin kummoisia me ei yhdessä tehdä, emme oikeastaan juoksentele yhdessä baareissa, ne hommat hoidetaan yleensä erikseen, jos hoidetaan. Emme kumpikaan ole pahemmin sellaisia baari-ihmisiä, mikä on vain hyvä asia.


Terhi ja Otto vuonna 2008.


Toinen asia mistä kysyttiin, oli se että onko minulla vauvakuumetta kun sellaisesta puhuin edellisessä blogissani ja että tahdonko lisää lapsia. 
Tällä hetkellä vauvakuumetta ei ole, tai no oikeastaan aina on, minulla on koko ajan ikävä vauvamasua ja sellaista pientä tuhisevaa kääröä jollaisia Jani ja Taru joskus kauan sitten olivat. Olisihan se ihanaa saada kokea raskausaika ja saada pienen pieni vauva hoidettavaksi, mutta kun ajattelen että se ei olisi vauva kauaa, niin tällä hetkellä ei ole hyvä aika tehdä kolmatta lasta. Toisin sanoen minulla ei ole ainakaan sellaista järjen voittavaa vauvakuumetta juuri nyt. Sen voin kyllä luvata, että minun lapseni eivät ole tässä, niitä tulee vielä joskus jos se ilo suinkin minulle vielä suodaan. <3


Kolmen maissa lähden hiipimään kaupungille päin, mikä meinaa sitä että siihen mennessä pitää olla kuteet niskassa ja meikit naamassa sekä hiukset edes jotakuinkin kondiksessa. Lupaan ja vannon pyhästi, että otan asukuvan tänään. Jos sanani syön, niin mörökölli minut vieköön!


Heitelkää ihmeessä lisää juttutoiveita! Aihe saa olla melkein mikä tahansa, lukijoiden toiveita on kiva toteuttaa. :)

Miksei ne piilarit saavu jo?

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Tackar! :)

-eimii