lauantai 23. tammikuuta 2010

Korsettihommia.

Pitkästä aikaa tuli sellainen fiilis että hame ja korsettiyhdistelmä olisi oikeasti tosi jees. Niinpä kävin tuumasta toimeen ja sainkin aikaan erittäin kivan asun, jonka uskon löytyvän yltäni useamminkin! 
Korsetti Morticia. 
Kauluspaita UFF.
Hame itse tehty. 
Korut vähän mistä sattuu. 


Tein tämän hameen noin kolme vuotta sitten. Idea lähti siitä että kävin Morticiassa tutkimassa tarjontaa ja bongasin tällaisen hameen sieltä ihan kauhealla hinnalla, olisiko ollut ainakin seitsemänkympin luokkaa. Rakastuin hameeseen totaalisesti mutta minulla ei kerta kaikkiaan ollut varaa eikä muutenkaan intoa tuhlata yksinkertaiseen hameeseen niin isoa summaa rahaa. Niinpä marssin Eurokankaaseen josta ostin kankaita viidelläkympillä hametta varten, loppujen lopuksi hameelle tuli hintaa ehkä kaksikymppiä ja kankaita jäi rutosti yli. Eihän tämä nyt täysin samanlainen ole kuin se kaupan, mutta kuitenkin sama periaate. Ja tällä on paljon enemmän tunnearvoa kun on itse tehty! 
Tämä sama hame oli minulla muuten myös synttärijuhlissani yllä. 

Kohta käy tiemme Filmtowniin leffanpalautukseen (taas) ja sen jälkeen kiinalaiseen ravintolaan syömään. Naminami! Tällä hetkellä ei tosin yhtään nälätä ja korsettikaan ei ole paras vaate kun syömään menee, mutta minkäs teet jos nyt vain on korsettiolo. >:] Taru heräsi juuri pikkuisilta unosilta. Voisin siis veikata että tytön masu jo kurnii, ja kiinalainen ruoka uppoaa enemmän kuin hyvin! Taru on sellainen monsteri, koko ajan syömässä. <3 Syö meidät vielä vararikkoon. ;)

Tänään olen ollut jostain syystä tosi väsynyt. Liekö syynä se että menin vasta puoli kahden maissa yöllä petiin (kaveri oli kylässä) ja vaikka sainkin nukkua kymmeneen, on olo silti tosi nuutunut. Hiukan piristi kun kuuntelin hyvää musiikkia ja kävin suihkussa sekä muutenkin tsemppasin jotta sain itseni päällisin puolin suht freesin näköiseksi. 


Loppuun teille vielä eiliseltä oikein nätti kuva minusta, kaveri vähän intoutui minua kuvailemaan kun tupakilla olin. Ja minä innostuin poseeraamaan!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tosi kaunis kuva tuo toisiksi viimeinen!

Seamrog kirjoitti...

Kiitos! :)