torstai 28. tammikuuta 2010

Violetti minut valtaansa sai.

Yleensä en tunne oloani ollenkaan kodikkaaksi jos ylläni on liian vähän mustaa. Eilen kuitenkin päälläni ei ollut muuta mustaa kuin sukkahousut ja suoraan sanoen asuni oli mielestäni erittäin onnistunut!Paita UFF.
Hame on ikivanha flamencohameeni, joka silloin aikojen alussa oli lantiomallia mutta joka nyt on vaihtunut vyötärömalliseksi. ;)
Korut vähän mistä sattuu (taas kerran).


Yksinkertainen asu. Ja tosi mukava päällä jos vatsa ei satu olemaan liian täysi. 


Näillä tamineilla siis eilen mentiin. Tuo viimeisessä kuvassa oleva musta lärpäke on Gina Tricotista ostettu liivi, jota pidin ylläni ulkona käväistessä.

Ystäväni tuli meille eilen hengailemaan. Ensin istuskelimme keittiössä jauhaen kaikenlaista turhaa ja vähemmän turhaa, ja sen jälkeen minun piti päästä kauppaan ja viemään kirje postiin. Lähdimme siis käymään ostarilla. Heitin kuoren postilaatikkoon ja siitä matkamme kävi Tiimariin. Kiertelimme hetkisen ja bongasimme lähes yhtaikaa aivan ihanat kynttilät! Kymmenen kynttilän paketti maksoi 5,50€, ja pakkohan ne kynttilät oli sieltä mukaan napata... Niin syötävän suloisen ja keväisen värisiä olivat.Tiimarista hiivimme kauppaan, josta mukaan tarttui hiven herkkuja tarpeellisten juttujen lisäksi. Siispä, majoituttuamme taas meille hyytävän kauppareissun jälkeen, iltamme jatkui mehun, kahvin ja herkullisten kirsikkakeksien sekä suklaan ryydittämänä. 

Vaikka keksipaketissa oli kaksi pötköä noita jumalaisen hyviä minileivoksia, on ne jo syöty parempiin suihin. Keksipaketin rääppeet (joka siis sisälsi kolme keksiä) katosi mahalaukkuuni juuri äsken. 


Kun olimme saaneet makeanhimomme tyydytettyä eilen, saimme älynväläyksen. Kuvasimme minua väriteemoittain hassuissa ja hienoissa asuissa. Kokosimme toki kaikki asukokonaisuudet minun vaate- ja kenkäkokoelmistani, ja yhteensä kahdeksan asua saimme kasaan. Väriteemat olivat punainen, violetti, vihreä, keltainen, valkoinen, sininen, oranssi ja vaaleanpunainen. Hemmetin hauskoja ja hyviäkin kuvia saimme, ja niistä sainkin sitten idean. Postaan tänne joka päivä yhden näistä asuista ja kun olen saanut asut esiteltyä, pistän teidät äänestämään niistä parhaan. Tämä homma lähtee käyntiin joko tänään tai sitten huomenna, riippuen energiatasostani. Ihan heti perään tuskin laitan ensimmäistä asua kehiin, joten voitte siis kertoa toiveitanne jos haluatte nähdä jonkin tietyn värisen asun ensimmäisenä, eli voitte vaikuttaa siihenkin! Jos ei toiveita ilmaannu, niin alan latoa asuja sitten päivittäin kuvausjärjestyksessä, mikä tarkoittaa sitä että vaaleanpunaisesta aloitetaan jos ette toisin toivo. :)


Nyt pitäisi laittaa "työhakemusta" etiäpäin, lisää asiasta sitten jos siitä jotain joskus tulee. :) 


Soittelin äidillekin äsken ja kysyin olisiko hänestä tänään seuraneidiksi tatska-ajanvarausreissulle (mikä sana...). Äiti hiukan protestoi vetoamalla helvetin kylmään säähän. Itsekin sitten aloin pohtia että onkohan järkevää lähteä tahallaan itseään tuonne jäädyttämään, kun ei se tatuointi mikään sellainen pakko-homma ole. Kovasti kyllä tekisi mieli käydä varaamassa edes se aika että saisi hommaa joskus eteenpäin, mutta olen kyllä semmoinen vilukissa etten tiedä onko kovin järkevää lähteä tänään tuonne jäätymään, sillä huomenna minun on kuitenkin pakko, tosin valitettavasti ihan muun syyn takia kuin tatuoinnin. Voi siis olla että tältä päivältä jää tatskahommat vähiin, ellen keksi millä saisin itseni topattua niin paksuun kuntoon että en jäätyisi vaikka ulkona olisi miinusasteita lähemmäs viisikymmentä.


Näihin kuviin ja tunnelmiin! (Muistakaahan kommentoida tulevaan hömppäasu-hässäkkään! ;)

Ei kommentteja: