keskiviikko 20. tammikuuta 2010

Truu gootti tarinoi.

Onpas vallan mahtava otsikko, tällaista pientä sarkasmia tähän väliin. 

Olen ylpeä itsestäni, sillä sain otettua asukuvan sisävaatteista! Tuulettakaa, tuulettakaa!


  Paita UFF.
Liivi Seppälä. 
Housut Seppälä. 
Korut sieltä sun täältä.


Mielestäni tosi mukava ja vieläpä lämmin asu. Ja missään ei ole liikaa mitään hörhelöä, en siedä semmoista omassa pukeutumisessani. Äitini totesi asuni olevan todella asiallinen, sopiva vaikka työhaastatteluun. Ja taitaapa tuo sellainen ollakin.Nyt voisin kertoa sitten täydellisestä takistani, joka muuten on se minkä esittelin edellisessä postauksessa, se Mortician. Takin kotimatka oli jännänlainen. Aivan ensinnä menin Morticiaan ja totesin sen maksavan 115€ siellä, kun nettikaupassa se oli vain 80€. Lähdin sitten masentuneena muualle kiertelemään, kävin läpi niin Seppälän kuin H&M:n sekä Cybershopin ja Bakstreetin ja mistään ei löytynyt edes lähellekään sellaista takkia mitä etsin. Mielessäni kummitteli koko ajan Mortician takki, mutta päätin että pysyn lujana ja etsin muualta. No, kuinkas sitten kävikään... Löysin itseni Morticiasta sovittamasta kyseistä ihanuutta. S-koko oli juuri sopiva, sellainen että sinne mahtuu alle vaikka kaksi villatakkia mutta se näyttää hyvältä ilman niitäkin. Joten se lähti mukaan!


Kuvassa takki on hiukan löysä, siinä on kyllä edessä soljet ja takana nyöri, ennen ensimmäistä käyttöä sohlaan takana olevan nyörityksen sitten kohdalleen, kuvissa takki ehkä hieman lörpöttää jos sitä nyt edes erottaa. Takki on merkiltään Poizen Industries ja hinta oli tosiaan 115€. Ei kaduta!! 
Takissa on irrotettavat bondageremmit, veikkaan että ne kyllä lähtevät kävelemään. Muuten takki on kyllä täydellinen. Kuten kuvista näkyy, se melkein laahaa maata mutta ei kuitenkaan ihan! MAHTAVA. Olen fiiliksissä. Kun kiertelimme kauppoja äidin kanssa minun yrittäessä epätoivoisesti löytää jotakin korvaavaa vaihtoehtoa tälle kotiutuneelle ihanuudelle, törmäsin Vero Modassa upeisiin kaulaketjuihin ja pakkohan ne oli sieltä pelastaa hintaan 12,95€.
 Ja tämän bongauksen jälkeen menimme johonkin koruliikkeeseen jonka nimeä en nyt suin surminkaan saa päähäni, ja sieltä lähti mukaan niittipanta hintaan 3,95€. En ole pantojen ystävä, mutta sellainen harakka olen että kaikki missä suinkaan on niittejä tai ketjua, on pakko omistaa! No ei nyt sentään ihan... Mutta tämä hiuspanta oli niin minua että tokihan se oli sieltä napattava mukaan. Ja kun halvalla lähti.


Ja samalla kun näitä kuvasin, nappasin myös tooooodella pelottavan irvistyskuvan itsestäni! 

Nähkää painajaisia kuolevaiset!! Vampyyri iskee!


Kovasti himottaa käydä testaamassa uutukaista takkimurua käytännössä, joten taitaa tieni käydä Filmtownin suuntaan. Muutenkin leffattaa sen verran että ajattelin kiduttaa itseäni ja Otto vuokraamalla Skeleton Crew:n, jos se suinkin on jo vuokraamon valikoimassa. Olin ainakin näkevinäni sen siellä jo muutama päivä sitten, mutta voi toki olla että näin harhojakin... No, käyn katsomassa ja jossei siellä kyseistä pätkää ole, nappaan mukaan jotain muuta tai jos en, niin pääseepähän takki ensiulkoilutukseen!

Ei kommentteja: