maanantai 18. tammikuuta 2010

Kahvinkeittimen porinaa.

Huomenta ihmiset!

En muista koska olen viimeksi herännyt ihan näin aikaisin, eli puoli kahdeksalta. Ja vieläpä siten että ei tehnyt edes kovin tiukkaa nousta ylös! Kyllä minä mieluusti olisin vielä unia jatkanut mutta minkäs sille mahtaa kun ei vaan voi. Pitää kymmeneltä olla enemmän keskustan suunnalla kun minulla on "lääkäri". 

Otolla on kolmelta vasta koulua, joten voi olla että ehtisin käydä hakemassa uuden piilolinssinesteen sitten kun tule kotiin päin. Olen huomannut että minua ei oikein ikinä huvita meikata silloin kun laitan silmälasit, tuntuu että meikki tavallaan hukkuu rillien taakse. En mielestäni ole ruma silmälasien kanssa mutta tykkään itselläni silti ulkonäöllisesti enemmän piilareista. Ja meikkikin näyttää mielestäni paremmalta kun ei ole linssejä siinä tiellä. Silmäni kylläkin väsyvät aina todella nopeasti kun pidän piilolinssejä, joten ne eivät ole mikään koko päivän ratkaisu, mutta ainakin silloin tykkään niitä käyttää kun menen jonnekin ihmisten ilmoille. Kotosalla voi ihan hyvin käyttää silmälaseja, ne ovat kotioloissa helpommat. 

Pitäisi muutenkin varata taas aika näöntarkastukseen. Näköni on huonontunut, ei kuitenkaan niin paljon ettenkö vielä pärjäisi näillä vahvuuksilla. Enkä edes muista tarkasti mitkä vahvuudet minula nyt on, viimeksi kävin tarkastuksessa noin viisi vuotta sitten... Olisi jo korkea aika käydä uudestaan. 

iPod on latautumassa jotta saan matkalle musiikkia, toivottavasti ehtii tässä noin tunnissa latautua sen verran ettei tilttaa kesken matkan. Minun matkapahoinvointilääkkeeni on musiikki, ja hyvin toimii! Eipä tarvitse kuluttaa suuria summia matkapahoinvointipillereihin. 


Tekisi kovasti mieli laittaa uudet kengät jalkaan, mutten usko että se kannattaa.. Edelleen kun on lunta maassa mikä meinaa sitä että kävelisin etanavauhtia jossen haluaisi käydä tutkimassa lähemmin mitä ruohonjuuritasolla tapahtuu.. Joten voi olla että tämän päivän avainsana on maiharit. Ne ovat käytännölliset ja ennen kaikkea lämpimät. Niissä ei varpaat jäädy helposti vaikka olisi vain yksi sukka ja kymmenen astetta pakkasta. Ja hyvä vain, kyseiset klopot olivat kuitenkin sadan euron luokkaa hinnaltaan. 


Nyt naama ja hiukset ja kuteet kuntoon, josko vaikka asukuvaa saisin napattua myös! Hiuksista tulee kyllä kuvaa tänään, jahka pääsen reissusta kotiin.

Ei kommentteja: