maanantai 18. tammikuuta 2010

Uudet hiukset.

Kymmenen pistettä ja papukaijamerkki sille joka arvasi miksikä tämä ex-punapää muuttui! 

Tadaa! MUSTAPÄÄKSI! Eikä suinkaan ensimmäistä kertaa...

Musta ja punainen ovat ne värit joiden kanssa palloilen useimmin (punainen on silti ehdoton ykkönen mitä kodikkuuteen tulee... Vaikka kyllä tää mustakin on kieltämättä tosi kiva!). Joskus mustan ja punaisen väliin mahtuu myös joitain muita värikokeiluja, jotka ovat yleensä myös kivoja, mutta eivät todellakaan pitkäaikaisia. Olen viettänyt elämääni myös porkkanapäänä, brunettena, sinitukkaisena, violettipäisenä kuin viherhippusenakin ja melkein pinkkiäkin on ollut. Ai niin ja blondia, mutta sitä en koskaan muista mainita sillä olen luonnostani niin blondi kuin olla voi. Ja erinäisiä sekoituksiakin olen tehnyt. 


Päivän asua en tänään saanut kuvattua, sillä aamulla oli kiire ja kotiuduttuani kuoriuduin hyvin liukkaasti ja pistin mukavampaa kudetta niskaan. Katsoo nyt jos tänään saisi vielä vaikka jotain aktiviteettia, silloin voisin nappasta kuvaa myös vaatteista, viime asukuvasta kun taitaa olla aika pitkä aika. Katsellaan katsellaan.

Mitäs mieltä yleisö on värinmuutoksesta?

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

jeee vähän kiva oli tulla lukemaan ku oon nytte pari päivää ollu poissa koneelta ja nyt on sitte monta uutta postausta luettavana ! :))

Seamrog kirjoitti...

Mukavaa että miellyttää! :)

Rouva Lypsy kirjoitti...

Paras tukka tähän mennessä. Siis oot tosi kaunis. :)
Eikä pohjassakaan oo mitään valittamista. xD

Seamrog kirjoitti...

Kiitos kovasti! :))