maanantai 18. tammikuuta 2010

Tuunataan silmiä!

Kyseistä hommaa on tullut harrastettua jo useamman vuoden säännöllisen epäsäännöllisesti. Tällä hetkellä omistan tasan yhdet piilarit jotka ovat jo menneet vanhaksi niin että periaatteessa niitä ei saisi enää käyttää. Vihreät linssit kyseessä, yleensä jos omistan vain yhdet linssit niin ne ovat poikkeuksetta vihreät. Olen koittanut myös violetteja muutama vuosi takaperin, mutta ne olivat käytössä todella vaaleat lilat joten paljon ei kaukaa katsottuna ollut eroa luonnolliseen silmän väriin. Vaaleanruskeaa on ollut myös, sekään ei ollut jees, tummanruskeaa sen sijaan tahtoisin kokeilla. Sen täytyy nyt odottaa, sillä ostin viidelläkympillä kahdet värilliset kuukausilinssit, toivottavasti saapuvat pian! Näiden väri on Violet, ja merkiltään ovat Expressions Accents. 

Nämä ovat taasen väriltään GemstoneGreen ja merkiltään ovat FreshLook ColorBlends. 

En tiedä kumpia näistä tahdon testata aiemmin. Onneksi ne eivät ole vielä hyppysissäni, valinnanvaikeutta tulee olemaan! Saapi nähdä vielä miltä kyseiset linssit näyttävät minun silmissäni, parempi olisi että väri miellyttäisi... On meinaan sekin koettu että käyttää sellaisia piilolinssejä jotka eivät ole tasan sellaiset kuin haluaa, se ei ole kivaa. Se on melkein sama kuin pitäisit jotakin sellaista paitaa, mitä et melkein voi sietää tai mitä et ainakaan tunne ollenkaan omaksesi. 


(Molemmat kuvat on otettu lenson.com -sivuilta.)

4 kommenttia:

Rouva Lypsy kirjoitti...

Mulla on ollut siniset ja ruskeat piilarit ja molempien värin häivyttää oman silmäni väri. Ne eivät siis erotu mitenkään. :{
Vain vihreä väri erottuu edukseen ja vihreät silmät mulla on luonnostaankin. :)
ITse ostan vain kertakäyttöpiilareita.

Seamrog kirjoitti...

Mä suosittelisin ostamaan sellaisia linssejä jotka on tarkoitettu tummille silmille, vai ootko jo kokeillut?

Rouva Lypsy kirjoitti...

En oo kuullutkaan. Mistä niitä saa?

Seamrog kirjoitti...

Esim. Lenson.com on yksi paikka missä on aika laaja linssivalikoima, sieltä olen itse tilannut linssini. Ja muitakin nettikauppoja löytyy kun laittaa googleen hakusanaksi vaikka piilolinssit tms. :)