sunnuntai 17. tammikuuta 2010

Vaihtelun kaipuu.

Minä en jaksa enää olla punapää. Tai jaksan, mikään muu ei ole ikinä yhtä kotoisa kuin punainen väri hiuksissa, mutta siihenkin tavallaan kyllästyy jossei saa vaihdella väriä välillä. On aina yhtä ihanaa olla vähän aikaa joku muu pää kuin punapää ja sitten taas värjätä punaiseksi, tulee aina ihan sellainen olo kuin olisi tullut kotiin! Joten siinä pätee sama kuin ihan oikeastikin kotona olemisessa; pitää päästä pois jotta osaa taas arvostaa uudella innolla. Niinpä päätin että tänään saa hiuskuontalo kyytiä, toinen väri on siis astumassa kuvioon! Väri on jo päätetty, eri asia saanko sitä tänään, en oikein ole varma ovatko kaupat auki. Jos en tänään niin huomenna sitten, silloin kaupat ainakin ovat auki. Kuvaa tulee jahka olen saanut hiukset uuteen uskoon, en meinaa malttaa odottaa! 
Muutenkin ulkonäössäni olisi paljon parantamisen varaa. Itseasiassa tuo oli väärä sanavalinta. Olen tyytyväinen itseeni, mutta aina ei vain jaksa näyttää ihan samalta. Pitäisi siis keksiä jokin juttu jolla saisin muokattua ulkonäköäni (lähinnä kaulasta ylöspäin) jollain muullakin keinolla kuin vaihtamalla hiusväriä tai sähläämällä lävistysten kanssa. Hiusmalliin olisi korkea aika saada jokin muutos, mutta koska haluaisin permanentin ja sitä ei voi ottaa, pitäisi minun kiharrella hiukset aina sitä mukaa kun menen jonnekin. Ja kiharrinta minulla ei edes ole, ainoa mikä on niin kreppirauta ja sekin on vain sitä varten että satuin saamaan sen äidiltä lainaan. Sillä saa suht isoja laineita, nekin on jees, ainoa vaan että ne pitäisi saada pysymään koko päivän. Hiukseni ovat ohuet mutta hyvin itsepäiset. 
Lisää volyymiä tähän ohueen tukkaan olisi myöskin kiva saada. Ostin eilen Nivean Volume Sensationin joka toimii siis siten että suihkit sitä jokapuolelle kosteisiin pestyihin hiuksiin ja föönaat. Puteli ei maksanut kuin noin vitosen joten ajattelin että enpä minä siinä mitään menetä jos kokeilen, mistä sitä tietää vaikka tuote olisi kuinka hyvä ja sopiva! Ainakin aina voi toivoa...


Nyt juon kahvia (yllätyyyyyys) ja kuuntelen Brother Firetribeä. Ihanaa, ihanaa, ihanaa (ja tässä sivumennen sanoen niin tarkastin netistä että kaupat on auki, eli tämä tyttö saa uuden värin päähän tänään!). 


Nyt menen hoitelemaan KELAn asioita eli palataan astialle myöhemmin!

Ei kommentteja: