sunnuntai 17. tammikuuta 2010

Suru puserossa.

Yksi vauveleistani lähti, nimittäin lävistys nimeltään smiley. En olisi muuten luopunut, mutta kaipasin jotain muutosta naamavärkkiin ja muutenkin kyseinen lävistys hankasi ikävästi kahta etuhammasta niin että parempi että otin suoralta kädeltä pois ettei hampaille tule enempää vahinkoa. Nyt on enää 28 korua ympäri kehoa, voi apua! Ja lisää tulee... Korviin. Korvat on näköjään aikamoinen ikuisuusprojekti, kestää yllättävän kauan napsia korvat täyteen korusia ellei halua ottaa kaikkia samalla kertaa, mikä on erittäin tuskaisaa... Onpahan aina jotain tekemistä kun pitkin väliajoin nappailee aina reikäsen sinne sun tänne. 
Lävistysasioista puheen ollen, minun pitäisi tilata lisää kielikoruja asiakkaita varten. En kylläkään tiedä koska on seuraava asiakas tulossa tai että minkä lävistyksen seuraavaksi joudun tekemään, mutta olisipahan sitten ne kielikorutkin varalla, se kun tuntuu olevan sellainen lävistys minkä todella moni asiakas haluaa. 

Tänään onkin sitten puuhaa. Pitää jossain vaiheessa viedä Oton veli takaisin kotiin, pitää palauttaa eilinen elokuva Filmtowniin, ja ennen kuin pärstääni laitan edes ikkunasta pihalle niin täytyy käydä pesemässä hiukset. Nyt kuitenkin ajattelin tässä ensiksi juoda "rauhassa" aamukahvin ja katsella sitten mikä on fiilis ja energiataso ylipäätään. Voisin veikata että aika alhainen, ellen yhtäkkiä repäise jostain jotain kummallista energiapiikkiä. Voi tosin hyvinkin olla että kaiken yln aikana varastoimani energian käytin jo siihen kun laitoin keittiöstä tyhjät tölkit paperikassiin..


Siivotakin pitäisi, jos edes saisi tiskattua, meitä kun on ollut täällä sen kolmisen päivää nyt kolme aikuista syömässä ja juomassa niin tiskiä kertyy ihan kivaa vauhtia... Samaten pitäisi käväistä äidillä tulostamassa kartta huomista varten. Minulla on aamukymmeneltä varattu aika erääseen paikkaan jossa en ole ikinä ennen käynyt, enkä halua myöhästyä, joten pelaan sitten varman päälle. Lähden tunnin etuajassa ja kyttään hysteerisesti karttaa. Luulisi löytävän perille! 

Eilen listasin jo paperille asti mistä kaikesta voisin tänne kirjoittaa. Olen alkanut ottaa jonkinkokoisia paiseita tästä blogin pitämisestä. En sillai että tuntuisi pakkopullalta, ei ollenkaan, silloin kun kirjoitan tänne niin yleensä se on kivaa eikä mitään pakkopullaa, mutta ongelma on se että haluaisin kirjoittaa joskus ihan asiaakin ettei aina vaan sitä mitä tein, kun en tee mitään kiinnostavaa. Tai ainakaan en mitään sellaista mistä itse jaksaisin lukea blogista. Pitää siis panostaa, jossei heti alkuun tekstiin niin kuviin ainakin. Minulla muuten näin sivussa sanoen on muutamia uusia ostoksia joita en ole esitellyt täällä, juuri siksi että ei ole ollut yhtään kuvausfiilistä.. Pitää alkaa panostamaan siihenkin tosissaan, lupaan teille että tässä joku päivä kuvaan uusimman laukkuni, joka on urheasti palvellut minua jo ainakin kuukauden! Sen verran voin sanoa että H&M:ltä se on hankittu ja se on musta, kuvaa saatte myöhemmin. :)
Edellisessä merkinnässä näkyvät housut ovat muuten ihan uusin vaatehnakintani, ostin ne Seppälästä ja hintaa niillä oli jonkin verran vajaa parikymppiä, ALEsta kun ostin. Olen todella tyytyväinen. En tee nykyään enää vaatteiden suhteen virheostoksia, mikä on todella hyvä. Ei keräänny turhaa kamaa nurkkiin ja voi huoletta heittää päälleen melkein mitä tahansa ja näyttää silti täysin omalta itseltään ja tuntea olonsa hyväksi.


Nyt hiivin tästä tupakkatauolle ja koitan riipiä tekemisidiksiä jostain.

Ei kommentteja: