maanantai 18. tammikuuta 2010

Uusi sivupohja.

Nyt tämä on täydellinen! Väreistä en ole ihan vielä varma mutta muuten muodot ja muut ovat todellakin kohdillaan! Sattumalta aloin selailla erilaisia sivupohjia ja tämän löysin... Alunperinhän tämä on valkoinen, mutta tein värimuutokset itse. Mitäs mieltä olette, huonompi vai parempi kuin edellinen?


Meikit pesaisin äsken pois ja nyt nautin puhtaasta naamasta ja unihiekasta silmissä.


  


Webkameralla saa ehdottomasti parempia kuvia väsyneestä ja meikittömästä naamasta kuin salamavalolla varustetulla järkkärillä. On siitä epätarkkuudesta joskus hyötyä! Tästä tulikin mieleen että otin kyllä parhaimman kuvan itsestäni jouluaattona juurikin webkameralla. 

Nyt tulikin ikävä jouluaattoa... No onneksi ei ole enää kuin vähän alle vuosi seuraavaan jouluun!


Otin jouluna myös hiukan epäedustavamman kuvan itsestäni, mutta jollain tapaa hauska se on kun kerran sen säästin..

...ja julkaisin täällä. ;)


Tänään piti mennä äidin ja Tarun kanssa kävelylle päivällä, mutta homma vähän hyytyi kun Taru nukkui niin pitkät unoset ja illemmalla ei enää hotsittanut lähteä ulos vielä kylmempään säähän tarpomaan. Josko vaikka huomenissa uusi yritys, riippuen vähän säästä ja energiatasosta ja Oton koulusta ja salihommista ja Janista jajaja... Selväksi ilmeisesti tuli että hyvin monesta asiasta riippuu. Tai sitten itse vain teen asioista tosi monimutkaisia. ;) En kyllä ihmettelisi yhtään.

Ei kommentteja: