maanantai 11. lokakuuta 2010

Ikävässä paikassa.

Ja ikävässä fiiliksessä. Tai no paikka ei ole ikävä, olen kotona, mutta lauantaina vietettiin Oton synttäreitä ja tuli valvottua viiteen asti aamulla eli olen ehkä HIEMAN väsähtänyt edelleen. Mutta oli kivaa joten ei sinänsä vituta. 

Lauantaina jouduin käymään apteekissa ennen pileitä ja siinä samalla tuli pyörähdettyä Tiimarissa. Ostin uuden lyijytäytekynän kun vanha hajosi ja tein samalla aika muikean löydön! 


Tuo vasemmanpuoleinen kynttilänjalka. <3 Pohjassa luki hinnaksi 6,50 ja sekin oli mielestäni aika halpa, mutta kassallapa tuli ylläri - se maksoi perkule vain EURON! Meinasin pudottaa silmät päästäni kun olin varautunut kympin loppusummaan ja hinnaksi tulikin vajaa viisi euroa. 
Oikeanpuoleinen tuikkusysteemi on sellainen joka minulta kerran hajosi ja kaveri löysi samanlaisen tilalle Hesyn kirpparilta eurolla. <3 Kiitos, Miwia! 

Lauantain bileet menivät kivasti. Niistä ei ole oikein mitään kerrottavaa paitsi että tein aivan mahtavan bändilöydön kyseisenä iltana, ja kyseinen bändi on 2 Times Terror. 


Tämä oli minun osaltani ainoa julkaisukelpoinen kuva lauantailta, tosin eipä silloin pahemmin muutenkaan kuvia räpsitty. Ihan mukavaa oli paitsi aamulla meinasi pukata pientä krapulaa, jonka kuitenkin sain kuriin kun join vähän vettä ja nukuin pari tuntia lisää niin että nousin ylös yhdeltätoista. Aika vähillä unilla siis tosiaan mentiin kun nukkumaan pääsin vasta viideltä... Ja kärsin siitä edelleen. Ehkä tämä tästä, pikkuhiljaa...

Asukuvaa luvassa jos jaksan lähteä kauppaan, se on kylläkin vähän kyseenalaista.

Niin ja taas kaksi uutta lukijaa, tervetuloa! :)

Ei kommentteja: