tiistai 5. lokakuuta 2010

Mikä eniten kiinnostaa blogissani? -kyselyn tulos.

Tulos oli arvattavissa, mutta päätin silti toteuttaa kyselyn. :D 

Tosiaan, kyselyyn vastanneita oli 37 kpl ja tuloksethan menivät näin:

Tyyli 23 (62%)
Noituus 22 (59%)

Ompelukset 14 
Lapset 13
Bodymodification 12
Koti ja sisustus 11
Ostokset 10
Kirjat 7
Musiikki ja elokuvat 4


Arvasin mitkä kaksi menevät kärkeen. :D Ja suoraan sanoen nuo ovat myös ne asiat joista eniten tykkään tänne kirjoittaa. Sen jälkeen tulevat juurikin ompelu ja ehkäpä bodymodification (tosin se on jäänyt vähälle kun uusia läväreitä ei ole ilmaantunut eikä myöskään ole ollut varaa ottaa tatuointeja). Lopuista tykkään kirjoitella sitten aika tasaväkisesti, tosin lapsista en kauheasti tänne ole kirjoitellut sillä yritän pitää tämän blogin pääpainon minussa itsessäni sillä lapsia näen ja hoidan 24/7, niin on kiva pitää jokin asia aika hyvin erillään heistä. Toki siis tulen tänne lapsista kirjoittamaan ja laittamaan kuvia ja näin, mutta pääpaino ei ole heissä.  :)


Kiitos kovasti kaikille kyselyyn vastanneille! Yllätyin kun noinkin moni vastasi! :) Hienoa! Koitan keksiä päänne menoksi jonkin uuden kyselyn, katsotaan mitä keksin... ;)

Sivumennen sanoen, edellisessä postauksessa vinkumani löytö saapui hetki sitten postissa! Jess! Kuvaa tulee jahka jaksan ottaa, sen vaan sanon että tuo oli vielä kivempi kuin odotin. <3

2 kommenttia:

eimii kirjoitti...

Jee, onneksi Pate toi postin jokaisen luo. :D

Seamrog kirjoitti...

eimii: Niinpä! :D