lauantai 2. lokakuuta 2010

Sumuista.

Makuuhuoneen ikkunastamme kun katsoo, näkee kaueampana melkein pelkkää sumua. Talot erottuvat vain tummina läiskinä sumun seasta. Minulle tulee nykyään melkein aina sumusta mieleen Stephen Kingin Usva, ja onkin kiehtovan karmivaa ajatella että yhtäkkiä näkisikin sumusta ilmestyvän laahustavia, merileväisiä hahmoja.. 

Eilen sen sijaan sumun sijaan oli mieletön auringonpaiste ja suht lämmin ilma. Uloskaan ei siis tarvinnut kauheasti toppautua.


Tässä näkyy eilisen päivän sisävaatetus. Tunikatoppi on GT:stä ja raitasukat joskus ikiaikoja sitten ostettu Morticiasta tai jostain vastaavasta. 


Päivääni piristi kovasti eilen se kun kuulin kolahduksen kun posti saapui. Kuulosti kuin jotain raskaampaa olisi pudonnut, ja niinhän olikin, nimittäin tämä!Huusin tuon huuto.netistä about neljällä eurolla. Vielä en ole päässyt sitä lukemaan, mutta odotan jo innolla! En ole lukenut tuota aiemmin, joten lukukokemuksesta tulee muutenkin ihan uusi. 


Miwia tuli meille eilen ja lähinnä kirjoittelimme juttuja Varjojen Kirjoihimme. Oli taas oikein rattoisa ilta jossei ottanut lukuun sitä että minä olin hemmetin väsynyt ja Taru kitisi kitisemästä päästyään.

Sivuhuomautus: Toivottavasti, rakkaat lukijani, ette ihan kauheasti kauhistu minun postausspämmistäni. ;) Noita kasvijuttuja on vain niin mukava kirjoitella ja jakaa teidänkin tietoisuutenne, ne kun ovat oikeasti hyödyllisiä! Kohta katoan kuitenkin siivoamaan ja suihkuun joten saatte sentään pienen hengähdystauon. ;D

Ei kommentteja: